Varsinainen viikko 35/2021

Varsinainen viikko 35/2021

Hei!

Paluu opiskeluarkeen on alkanut, ja tällä viikolla osakuntakin palailee normaaliin toimintaan syksyn ensimmäisen kuntaillan merkeissä! Kuntailloissa noudatetaan HYYn nykyistä 25 henkilön ylärajaa sekä huolehditaan turvaväleistä, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Syksyn tullessa alkavat myös fuksipäivystykset joka keskiviikko ennen kuntailtaa klo 18 alkaen. Tule siis paikalle jo ennen kuntista tutustumaan osakuntaan tai uusiin fukseihin!

Huomaa myös rapujuhlien ajankohta ja ilmoittautumislomake, joka löytyy alempaa viestistä! Rapujuhlat järjestetään 17.9. Sitsit järjestetään hybridimallisina, mutta ne päätettiin siirtää viikolla eteenpäin alkuperäisestä ajankohdasta, sillä tällöin voimassa saattavat olla laajemman kokoontumisen mahdollistavat AVIn rajoitukset.

Tästä viikkomailista löytyy myös lista syksyn tapahtumista. Alati muuttuvan koronatilanteen ja rajoitusten takia monia tapahtumia on jouduttu perumaan tai siirtämään, ja viestistä löytyy tämänhetkinen katsaus tuleviin tapahtumiin.

Lisäksi vielä on muutama päivä aikaa hakea osakunnan projektirahaa! Lisää tietoa viestin lopussa.

Ke 1.9. klo 19 Kuntailta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
1.9. Kuntailta

Pitkän tauon jälkeen kuntailta järjestetään jälleen osiksella! Tilojen takaisinvaltauksen merkeissä kuntiksessa esitelläänkin osakunnan tiloja ja eri huoneiden historiaa. Lisäksi luvassa on lautapelien yhdessä pelaamista. Tule paikalle muistelemaan tai kuulemaan uutta osakunnasta sekä nauttimaan kestimestariston tarjoamasta pienestä purtavasta!

Fuksipäivystys klo 18 alkaen.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 17.9. Rapujuhlat

Rap-rap-rapujuhlat tulevat taas ja tänä vuonna niitä vietetään hybridisitseinä osakuntalaisten kodeissa! Toteutus on siis hyvin samankaltainen kuin viime marraskuiset koronakaamossitsit. Ajatuksena on plassata ilmoittautuneet kuuden hengen seurueisiin vapaaehtoisten osakuntajärjestäjien luo. Nämä pöytäseurueet ovat sitten yhteydessä toisiinsa etänä, mikä mahdollistaa rennon illanvieton oman porukan kesken unohtamatta yhteisiä ohjelmanumeroita laulujen kera.

Jos ajatus osakuntalaisten kutsumisesta kotiisi innostaa, ilmoittaudu rohkeasti järjestäjäksi! Vaikkei opiskelijakämpästäsi löytyisikään ihan kuutta tuolia tai muuten täydellisiä sitsipuitteita, sitsata voi vaikka sohvapöydän ympärillä. Ja järjestäjäthän sitsaavat myös ilmaiseksi kuten alta voinet huomata!

Sitsit pidetään perjantaina 17.9. aloittaen ne kokkareilla ja valmisteluilla klo 17:00. Tässä yhteydessä ruoka saatetaan kestimestarien tekemien ruokakassien pohjalta tarjoiluvalmiuteen ja laitetaan etäyhteys valmiiksi. Alkuruokaosuus alkaa klo 18:00 ja sitsit päättyvät klo 22:00 mennessä. Mikäli et ennätä ihan ennen alkuruokaa paikalle, ei sen tarvitse kuitenkaan estää osallistumistasi, kunhan infoat siitä vain oman pöytäseurueesi järjestäjää.

Sitsit ovat ilmaiset vuoden 2021 fukseille ja kunkin pöytäseurueen järjestäjälle. Aiemmin aloittaneet fuksit pääsevät sitsaamaan 5 € hintaan, kun taas hinta on civiksille 10 € ja senioreille / kannatushintana 15 €. Mikäli kuitenkin liitytte mukaan esim. maakunnasta käsin ja ette osallistu kestimestarien tarjoilemaan menuun, ei sitseistä tarvitse myöskään maksaa.

Lisätiedot pöytäseurasta, lokaatiosta, ruokakassien hausta, maksusta jne. lähetetään ilmoittautumisen sulkeuduttua. Ilmoittautumisaika päättyy jo torstaina 9.9., koska ravut tulee tilata viikkoa etukäteen.

Ilmoittaudu sitseille tästä!

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 17.9. Rapujuhlat

La 18.9. Fuksipuisto

Pe 1.10. Osakunta-appro

Ti 5.10. HYYn fuksiseikkailu

Pe 8.10. Fuksiaiset

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet tänä vuonna 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!

Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.

Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha oli tarkoitus käyttää osakuntalaisten karting-kokeiluun. Muita ideoita oli esimerkiksi Linnanmäellä käynti.

Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro…

  • Idean perusajatus
  • Mihin raha käytetään
  • Millä aikataululla idea toteutetaan
  • Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Lähetä ehdotuksesi hallitukselle viimeistään elokuun loppuun mennessä. Voittajaidea valitaan osakunnan syyskuun kokouksessa.


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.