Varsinainen viikko 36/2021

Varsinainen viikko 36/2021

Hei!

Syksyn toisessa kuntaillassa luvassa on leffailta! Myös fuksipäivystys alkaa jälleen klo 18. Fuksipäivystykseen voivat tulla kaikki osakuntafuksit, jotka haluavat tulla tutustumaan osakuntatoimintaamme. Päivystyksessä on aikaa tutustua ja kysyä fuksimestereilta sekä muilta osislaisilta osakuntatoimintaan liittyviä asioita. Ja tietenkin silloin kannattaa myös liittyä osakuntaan! Myös civikset ovat tervetulleita tutustumaan uusiin fukseihin ennen kuntailtaa. Illan varsinainen ohjelma alkaa klo 19.

Kuntailloissa noudatetaan HYYn nykyistä 25 henkilön ylärajaa sekä huolehditaan turvaväleistä, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Muista myös ilmoittautua rapujuhliin! Lue siitä tarkemmin alta.

Ke 8.9. klo 19 Kuntailta

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19

8.9. Kuntailta

Tällä viikolla luvassa on leffailta osakuntakavereiden kesken. Eikä leffaeväitä ole tietenkään unohdettu! Tule siis nauttimaan leffasta ja kestimestareiden leffaherkuista klo 19!

Fuksipäivystys klo 18 alkaen.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 17.9. Rapujuhlat

Rap-rap-rapujuhlat tulevat taas ja tänä vuonna niitä vietetään hybridisitseinä osakuntalaisten kodeissa! Toteutus on siis hyvin samankaltainen kuin viime marraskuiset koronakaamossitsit. Ajatuksena on plassata ilmoittautuneet kuuden hengen seurueisiin vapaaehtoisten osakuntajärjestäjien luo. Nämä pöytäseurueet ovat sitten yhteydessä toisiinsa etänä, mikä mahdollistaa rennon illanvieton oman porukan kesken unohtamatta yhteisiä ohjelmanumeroita laulujen kera.

Jos ajatus osakuntalaisten kutsumisesta kotiisi innostaa, ilmoittaudu rohkeasti järjestäjäksi! Vaikkei opiskelijakämpästäsi löytyisikään ihan kuutta tuolia tai muuten täydellisiä sitsipuitteita, sitsata voi vaikka sohvapöydän ympärillä. Ja järjestäjäthän sitsaavat myös ilmaiseksi kuten alta voinet huomata!

Sitsit pidetään perjantaina 17.9. aloittaen ne kokkareilla ja valmisteluilla klo 17:00. Tässä yhteydessä ruoka saatetaan kestimestarien tekemien ruokakassien pohjalta tarjoiluvalmiuteen ja laitetaan etäyhteys valmiiksi. Alkuruokaosuus alkaa klo 18:00 ja sitsit päättyvät klo 22:00 mennessä. Mikäli et ennätä ihan ennen alkuruokaa paikalle, ei sen tarvitse kuitenkaan estää osallistumistasi, kunhan infoat siitä vain oman pöytäseurueesi järjestäjää.

Sitsit ovat ilmaiset vuoden 2021 fukseille ja kunkin pöytäseurueen järjestäjälle. Aiemmin aloittaneet fuksit pääsevät sitsaamaan 5 € hintaan, kun taas hinta on civiksille 10 € ja senioreille / kannatushintana 15 €. Mikäli kuitenkin liitytte mukaan esim. maakunnasta käsin ja ette osallistu kestimestarien tarjoilemaan menuun, ei sitseistä tarvitse myöskään maksaa.

Lisätiedot pöytäseurasta, lokaatiosta, ruokakassien hausta, maksusta jne. lähetetään ilmoittautumisen sulkeuduttua. Ilmoittautumisaika päättyy jo torstaina 9.9., koska ravut tulee tilata viikkoa etukäteen.

Ilmoittaudu sitseille tästä!

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 17.9. Rapujuhlat

La 18.9. Fuksipuisto

Ti 5.10. HYYn fuksiseikkailu

Pe 8.10. Fuksiaiset

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä

Aiemmasta viestistä poiketen Osakunta-approt siirretään myöhemmälle syksyyn. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.