Tulevista tapahtumista

Tilamme löydät Uudelta Ylioppilastalolta, osoitteesta Mannerheimintie 5 A, 6 krs. (kartta).

Osakunnalla on aina kuntailtoja keskiviikkoisin klo 19 alkaen. Tarjolla ohjelmaa, hengailua ja ruokaa.

Seuraavana luvassa:

21.2 Värityskuntis!

Tänä keskiviikkona otamme rennosti ja väritämme yhdessä! Tervetuloa nauttimaan osakuntalaisten seurasta klo 19 osakuntatiloihin (Mannerheimintie 5a, Krs 6)! Luvassa tuttuun tapaan myös herkullisia tarjoiluja.

23.2 Dammarit

Tervetuloa vuoden 2024 dammareille! Dammarit ovat riehakkaat ja perinteikkäät juhlat, joissa miehet järjestävät naisten päänmenoksi pippalot. Kaikki osakuntalaiset ovat tervetulleita osallistumaan. Juhlat ovat naisille mysteeri aivan loppuun asti, älä siis ihmettele jos olet aivan ulapalla! Juhlat järjestetään hyvässä hengessä ja turvallisen tilan periaatteita kunnioittaen, tule siis rohkeasti mukaan omana itsenäsi!

Tämän vuoden teemana toimii after ski, joten nyt on aika pistää laskettelulasit päähän ja lämmin villapaita päälle. Suuntaa osikselle 23.2. klo 18.30 ja valmistaudu nauttimaan vauhdikkaasta illasta! Hintaa tällä lystillä on 10€. Ilmoittauduthan viimeistään keskiviikon 21.2. aikana.

ilmoittaudu tästä dammareihin: https://forms.gle/s8NYw9xkh1yST6TYA

Tämä kuntailta pärähtää käyntiin juhlallisissa merkeissä Savon inspehtori Martti Nissisen ”Miten mies rakastaa? Miehinen performanssi muinaisessa rakkausrunoudessa” – luennolla. Huomioithan että juhlaluento alkaa jo kello 18. Sijaintina toimii osakunta/vinni (Mannerheimintie 5a, Krs 6). Voit halutessasi ottaa mukaan omat villasukat tai tossut.

Tervetuloa siis juhlistamaan rakkautta, ystävyyttä ja osakuntia keskiviikkona 14.2!

Muut tulevat tapahtumat:

16.3. Varsinaissuomalaisen osakunnan 118. vuosijuhla

Varsinaissuomalainen Osakunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi viettämään osakunnan 118. vuosijuhlaa lauantaina 16. maaliskuuta 2024. 
 
Lisätietoa löytyy muun muassa FB-tapahtumasta https://fb.me/e/1JInqcbuY
 

Kokouspäivämääriä

Kevään osakunnan kokousten päivämäärät:

Helmikuun kokous 28.2.

Vuosijuhlakokous 13.3.

Huhtikuun kokous 24.4.

Toukokuun kokous 22.5.

Viikkotiedotteet ja kokouskutsut

  • Varsinainen viikko 8/2024
    Varsinainen viikko 8/2024 Hei osakuntalaiset! Ihanat talvisäät taas hellivät ja luvassa on ...
  • Varsinainen viikko 7/2024
    Varsinainen viikko 7/2024 Hei osakuntalaiset! Toivottavasti voitte hyvin ja nautitte arjesta!   TÄLLÄ VIIKOLLA: 14.2 ...
  • Varsinainen viikko 6/2024
    Varsinainen viikko 6/2024 Hei osakuntalaiset! Tervetuloa helmikuun pariin!   TÄLLÄ VIIKOLLA: 7.2 Pulkka kuntis Keskiviikon kuntaillassa on ...