Varsinainen viikko 27/2021

Varsinainen viikko 27/2021

Hei!

Osakunnan kesätoiminta jatkuu tällä viikolla Humanistikerhon kyykkyviini-illan merkeissä torstaina! Heinäkuussa järjestetään myös mahdollisesti kesäkuntiksia, joiden ajankohdista ja ohjelmista ilmoitetaan tarkemmin Quartersjengissä. Lisäksi kalenteriin kannattaa merkitä ainakin 31.7., jolloin järjestetään kesäsitsit! Ilmoittautumislomake sitseille löytyy alempaa viestistä.

To 8.7. klo 18 Humanistikerhon kyykkyviini-ilta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Torstaina klo 18
8.7. Humanistikerhon kyykkyviini-ilta

VSO:n Humanistikerho järjestää perinteisen kyykkyviini-illan torstaina klo 18 Ässänrinteen puistossa. Tuo mukaan itsesi sekä halutessasi kyykkyviini. Lisää tietoa Facebook-tapahtumasta.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

La 31.7. Kesäsitsit

Osakunnan kesä(live)sitsejä vietetään tänä vuonna Mustikkamaalla luonnon helmassa. Sitsit järjestetään lauantaina 31.7. klo 17:30 alkaen ja tervetulleita ovat kaikki osakuntalaiset fukseista senioreihin. Vaikka sitsaammekin osakunnan ulkopuolella, ei tapahtuman kaavan ole tarkoitus poiketa juurikaan tututusta sitsikulttuuristamme. Luvassa onkin kolmen ruokalajin menu kestien ja klubien tarjoilemana yhteislauluja ja erilaisia ohjelmanumeroita lukuunottamatta. Tule siis sinäkin viettämään rentoja illanistujaisia ja sitsaamaan osiskavereittesi kanssa! Kruunaamme myös Suven Sulon tai Suloisen Suvin vuosimallia 2021!

Ilmoittaudu sitseille tästä!


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Yhteisosakuntalaiset kesäjuhlat 16.–18.7.

Yhteisosakuntalaisia kesäjuhlia vietetään Hämiksen kesäpaikalla 16.-18.7. Ohjelmassa on ainakin sitsit, rantasauna, grillaamista, karaoke, DJ sekä mahdollisesti palju ja esiintyjiä! 100 nopeinta pääsee mukaan, ellei korona rajoita meitä. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, josta löytyy myös lisätietoa.

OYV:n kansallispukupiknik 5.8.

Kansallispuvun syntymäpäivä on 5.8. ja sitä juhlistetaan kansallispukujen tuuletuspiknikillä!

Pukeudu siis 5.8. kansallispukuun, kansanpukuun tai muinaispukuun ja suuntaa osakuntien yhteiseen tapahtumaan Hesperianpuistoon.
Eikö sinulla ole kansallispukua tai puuttuuko siitä osia? Voit mainiosti myös yhdistää jonkin puvun osan nykyvaatteisiin ja tuuletella sitä. Tai vedä yllesi kansallispukuasenne ja tule vaikka kukkamekossa!

Nappaa piknikeväät mukaan ja lähde ihmisten ilmoille näyttäytymään, tapaamaan muuta kansallispukukansaa ja juhlimaan kansallispuvun syntymäpäivää.

Mitä: mukavaa yhdessäoloa, piknik, kansallispukuja
Missä: Hesperianpuisto (Mannerheimintie, 00250 Helsinki)
Milloin: Torstaina 5.8. klo 12.00 eteenpäin

Lisää tietoa Facebook-tapahtumasta.

Hae projektirahaa osakuntalaisia hyödyttävään ideaasi!

Keksi ja toteuta projektirahalla Vuoden Siistein Osakuntajuttu yksin tai kaverin kanssa!

Osakunnalla tehdään vuoden aikana paljon hauskoja juttuja, mutta aina voimme tehdä niitä enemmän! Olemme varanneet tänä vuonna 400 euroa projektirahaa uusien juttujen toteutukseen – onko sinulla idea miten osakunnasta voisi tehdä hauskemman paikan? Toteutetaan se!

Periaatteena on, että raha käytetään fiksusti ja niin, että se mahdollistaa mieluusti jotain uutta, jota muuten ei osakunnalla tehtäisi.

Projektirahaa voi käyttää esimerkiksi tapahtuman, seminaarin tai tempauksen järjestämiseen, matkakuluihin, tarvikkeisiin, tai mitä ikinä keksitäänkään! Esimerkiksi viime vuonna projektiraha oli tarkoitus käyttää osakuntalaisten karting-kokeiluun. Muita ideoita oli esimerkiksi Linnanmäellä käynti.

Kuka vaan osakuntalainen voi ehdottaa ideaa – kunhan olet myös valmis toteuttamaan ideasi. Voit ryhtyä ideoimaan ja toteuttamaan ideaasi myös kaverin kanssa! Tarvittaessa hallitus auttaa idean toteuttamisessa.

Jaa ideasi osakunnan hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi ja kerro…

  • Idean perusajatus
  • Mihin raha käytetään
  • Millä aikataululla idea toteutetaan
  • Mitä muuta idean toteutukseen vaaditaan, esim. apukäsiä

Hallitus käy tarvittaessa läpi ehdotukset, ja voittaja valitaan elokuun lopussa. Nyt ideoimaan yhteistä kivaa osakuntakavereille!


Kesäterveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.