Varsinainen viikko 15/23

Varsinainen viikko 15/23

Varsinainen viikko 15/2023

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

12.4. Kuntis: Eija Warma-Lehtisen vierailu

Tämän viikon kuntaillassa perehdymme tietosuojaan. Vieraaksemme saapuu Eija Warma-Lehtinen, joka on yksi Euroopan johtavista tietosuoja-asiantuntijoista. Hän johtaa asianajotoimisto Castrén & Snellmanin tietosuojapraktiikkaa sekä toimii työelämäprofessorina Lapin Yliopistossa. Warma-Lehtisen työnkuvaan kuuluu yritysten sekä organisaatioiden avustaminen laajoissa dataan, tietosuojaan sekä teknologian hyödyntämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tule siis kanssamme kuuntelemaan esitystä tietosuojasta Eija Warma-Lehtisen johdolla sekä nauttimaan kestimestarien keitoksista perinteiseen tapaan Uudelle kuudenteen kerrokseen klo 19 alkaen!

In English: In this Wednesday's kuntis, we are learning about data protection. Our guest is Eija Warma-Lehtinen, who is one of Europe's leading data protection experts. She leads the data protection practice of the law firm Castrén & Snellman. Warma-Lehtinen's job description includes assisting companies and organizations in questions related to data protection.

Please join us on Wednesday to learn with us about data protection led by Eija Warma-Lehtinen! Our evening meeting starts at 7pm at the New Student House on the 6th floor.


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

17.4. Hietalahden tallivierailu

Heipsuli!

Tiedätkö että Sinebrychoffilla on Hietalahdessa talli ja panimohevosia? Helsingin keskustassa on voinut nähdä kaksi jyllanninhevosta vetämässä oluttynnyrikärryä. Nyt olisi mahdollisuus päästä tutustumaan paremmin näihin upeisiin hevosiin ja heidän talliinsa, koska menemme sinne vierailulle maanantaina 17.4 kello 17:20. Parasta tässä kaikessa on se, että vierailu on täysin ilmainen!

Ilmoittautuminen aukeaa 10.4 kello 12!
https://forms.gle/vQWnW5TXuwfJ5cgW8
Mukaan mahtuu 15 nopeinta!

MISSÄ: Bulevardi 44 Helsinki (voidaan kokoontua koira-aitauksen vieressä)
MILLOIN: Maantaina 17.4 kello 17:20
MIKSI: HEVOSET
HINTA: ilmainen!


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Laulukirjasta:

Hei vaan kaik!
Kuten jo ehkä tiedättekin, niin osakunnalle ollaan suunnittelemassa uutta laulukirjaa. Ja me laulukirjatoimikunnan kanssa päätettiin, että otetaan vastaan sponsoreita.
No mitä nää sponsorit tarkottaa? No se meinaa sitä, että jos laulukirjasta löytyy joku sulle tärkee kappale, tai jos haluat että sinne sellainen lisätään, nii sä voit antaa meille rahaa, ja me sit printataan sun nimes siihe kappaleen kans samal sivul. Nää sponsorointi rahat käytetään kokonaisuudessaan laulukirjan painatuskustannusten kattamiseen, eli mitä enemmän sponsoreja, niin sitä alhaisempi laulukirjan hinta tulee aikanaan olemaan.
Me ei kuitenkaan haluta printata montaa nimeä saman laulun perään, veis vaa kauheesti tilaa sellane. Eli jos useampi haluaa sponsoroida samaa kappaletta, niin voitte muodostaa jonkinlaisen ryhmän, antaa sille hassun nimen, ja sitten jakaa sponsorointi kustannukset keskenänne.
Jos laulu jota haluat sponsoroida, on jo tulossa uuteen laulukirjaan, niin sponsoroinnin hinta on 50 €. Jos laulu ei ole uuteen kirjaan vielä tulossa, mutta sinä haluat sen sinne lisätä, niin hinta on 100 €. Maksujen suorituksesta tulee ohjeet myöhemmin. Sponsorointi toiveita otetaan vastaan 23.4.2023 saakka. Toiveet ja kaikki muut kysymykset voi esittää allekirjoittaneelle.
Lista uuteen laulukirjaan tulevista kappaleista löytyy täältä.
Laulukirjatoimikunta pidättää oikeuden määrätä mielivaltaisesti mitkä kappaleet ovat painatuskelpoisia, ja mitkä eivät.
Yt,
Eino Roine
0400922948

Porrashaaste:

Hissin toimimattomuus on inspiroinut meidät toimarit haastamaan rakkaat osakuntalaisemme harrastamaan hyötyliikuntaa portaiden muodossa! Onhan edellisestä porrashaasteestakin jo liian kauan.
Olkaa siis valmiina, sillä 1. huhtikuuta alkaa tämän vuoden hurjin skaba! Kuka on portaiden kuningas?

Ohjeet:
- Keräät pisteitä kävelemällä Uuden ylioppilastalon portaat alhaalta alaovelta ylös kuudenteen kerrokseen asti
- Yhden pisteen saat, kun kävelet portaat kerran alhaalta ylös
- Pisteitä ei siis saa kävelemällä portaat ylhäältä alas
- Jotta emme rasittaisi hissiä kuitenkaan turhaan, älkää käyttäkö sitä päästäksenne alas, jotta voisitte kiivetä rappuset uudelleen ylös
- Päivän aikana saat kiivetä rappusia edes takaisin ihan niin paljon kuin sielu sietää; jokaisesta alhaalta ylös kiivetystä kerrasta tulee piste!
- Merkatkaa pisteenne exceliin: https://1drv.ms/x/s!Ao6hoTGkmXK3ij8scltycgrKeu0i?e=zCLuwI
- Se, joka saa eniten pisteitä toukokuun 16. päivään kello 23:59 mennessä on portaiden kuningas!!
Kaivakaa siis pölyisen komeronne uumenista lenkkitohvelinne ja tulkaa reippailemaan!


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.