Varsinainen Viikko 17/23

Varsinainen Viikko 17/23

Varsinainen viikko 17/23

Hei osakuntalaiset!

VAPPU ON TÄÄLLÄ! Kevät tuo mukanaan munkit ja simat, sekä paljon kivaa juhlimisen aihetta. Myös Osakunnalla on luvassa mukavaa vappuohjelmaa, joten liity joukkoomme VSO:n vappuhulinoihin!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:


26.4. Kuntis

Tämän viikon kuntaillassa on luvassa Osakunnan huhtikuun kokous. Tule siis mukaamme kokoustamaan sekä nauttimaan keittiömestarien herkuista Uudelle Ylioppilastalolle keskiviikkona klo 19 alkaen. Esityslista on luettavissa sähköpostin liitteissä.

Briefly in English: In this week's Kuntis we have our April's meeting. So join us this Wednesday in the New Student House at 7pm. In addition to the meeting, there will also be good food and company, welcome!

28.4. Wappusitsit ja -brunssi

Wappu on vihdoin täällä ja perjantaina 28.4 lähtee käyntiin myös VSO:n wappu. Toimarit ovat keksineet kaikkea kivaa osakuntalaistemme päiden menoksi, joten näitä bileitä et halua missata!

WAPPUBRUNSSI:
Päivä lähtee käyntiin Wappubrunssin muodossa kello 15. Wappubrunssi toteutetaan nyyttäriperiaatteella. Koska osallistuminen brunssille on ilmaista, toivomme ja kannustamme jokaista osallistujaa tuomaan jotain mukanaan brunssille. Se voi olla karkkipussi, itseleivottuja keksejä tai vaikka dippivihanneksia. Mielikuvitus on vain rajana (ja muutamat allergeenit).

Rajoitukset:
- Älkää tuoko pähkinöitä tai kookosta.
- Olisi myös toivottavaa, että mahdollisimman moni tuote on laktoositon.
- Jos haluat leipoa jotain, suosittelemme tuomaan mukanasi listan aineksista, jotta voimme välttyä häslingiltä paikan päällä.
Lisäksi isännistömme tarjoilee brunssilla itsetehtyä simaa ja emännistömme leivonnaisia.
Ruoan lisäksi toimarimme ovat kehitelleet brunssille ohjelmaa.

WAPPUSITSIT:
Wappubrunssin jälkeen jatkamme suoraan Wappusitsien coctailtilaisuuteen kello 18. Varsinainen pöytäosuus alkaa kello 19. Sitsien hinta on 14 € kaikille. Maksuohjeet tulevat myöhemmin sähköpostiin.

Ilmottaudu Wappubrunssille ja -sitseille tällä lomakkeella 26.4 kello 20 mennessä!

MITÄ MAKSAA:  Wappubrunssi on ilmainen ja Wappusitsit ovat 14 €
MISSÄ: Osiksella, Mannerheimintie 5 Helsinki, 6. kerros
MILLOIN: 28.4.2023
MIHIN AIKAAN: Brunssi alkaa kello 15. Cocktailtilaisuuteen voi saapua kello 18
TEEMA: WAPPUUUUU
ILMOLOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-FFu4CHF70Cb-PmboS2rGy6isHJDqVQRoUZJA8u3YdnxLkg/viewform?usp=sf_link

30.4. Vappuaaton ohjelma

Vappuaattona on ohjelmassa perinteiset Vappuetkot Kulmiksella! Sieltä jatketaan yhtä matkaa osakuntakavereiden kesken seuraamaan Mantan lakitusta.

Muistakaa ottaa mukaan omat eväät, iloinen mieli sekä ylioppilaslakki! Säänmukainen vaatetus on suositeltavaa.

Missä: Kulmakatu 7 A 2

Milloin: Vappuaattona klo 15:00 alkaen

Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä Emilialta, laita viestiä numeroon: 040-2178640, lämpimästi tervetuloa! 🙂

1.5. Vappupäivän ohjelma

Vapunpäivänä pidetään Osakunnan perinteinen vappupiknik Ullanlinnanmäellä! Yhteislähtö Osakunnalta toteutuu noin kello 8:30, josta jatkamme yhdessä kohti Kaivopuistoa. Mukaan voi liittyä myös myöhemmin ja saapua paikan päälle omaan tahtiin!


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

22.5. Alpakka-excu

Koska eläinaiheisia reissuja ei voi olla koskaan liikaa, pääsemmekin tutustumaan 22. päivä toukokuuta Ali-Ollin Alpakkatilaan Klaukkalassa. Ali-Ollin Alpakkatila kasvattaa alpakoita villantuotantoon ja on erikoistunut esimerkiksi alpakka-agilityyn. Tilalla asustaa 32 alpakkaa, kaneja, marsuja, deguja, aaseja, falabella ja kissa.

Vierailulla pääsemme muun muassa ruokkimaan eläimiä, kävelyttämään alpakoita, harjaamaan aasia ja silittämään kaneja. Varsinaisen ohjatun toiminnan jälkeen saa vielä jäädä katsomaan eläimiä.

Nyt kaikki nopeasti ilmoittautumaan mukaan exculle. Et halua missata tätä ainutkertaista tilaisuutta!!

MISSÄ:  Kuonomäentie 117, 01800 Klaukkala
MILLOIN: Maanantaina 22.5 Kello 17
MIKSI: Koska ELÄIMET (erityisesti alpakat!)
HINTA: 7,5 euroa (+ omakustanteinen kyyti)
LOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwlzAVKlNVxv-PazqbDSbGADegZX6spwF5ijjgSZTTP_6Yaw/viewform?usp=sf_link

Koitamme saada järjestettyä kaikille halukkaille autokyydin tilalle.

Mukaan mahtuu 20 nopeinta!! Ilmoittautuminen on sitova.


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Uusia virkoja haettavissa

On taas se aika vuodesta, kun etsimme uusia virkailijoita seuraaviin virkoihin: abimajuri, ruiskumestari, vujumestari sekä kesäretkitoimikunnan virat!

Jos olet kiinnostunut jostain virasta, tule ihmeessä ensi keskiviikon kokoukseen tai ilmaise kiinnostuksesi hallitukselle. Tule mukaan järjestämään kivoja tapahtumia Osikselle!

Osakunnan pinssit

Iloksemme huomasimme, että Osakunnan pinssit ovat olleet ihmisten mieleen ja ne ovat löytäneet reittinsä uusiin koteihinsa. Hallituksesta haluamme kuitenkin muistuttaa uusia pinssien omistajia siitä, että niiden hinta on 10€/kappale ja toivomme, että maksut suoritetaan osakunnan tilille mahdollisimman pian, jos et ole sitä jo tehnyt!

Maksun tiedot:

Tilinumero: FI65 1544 3000 0663 52

Viite: 40206

Hinta: 10€

Laulukirjasta:

HUOM: Tänään viimeinen päivä ilmaista halukkuutensa sponsoroimaan lauluja uuteen laulukirjaan:

Hei vaan kaik!
Kuten jo ehkä tiedättekin, niin osakunnalle ollaan suunnittelemassa uutta laulukirjaa. Ja me laulukirjatoimikunnan kanssa päätettiin, että otetaan vastaan sponsoreita.
No mitä nää sponsorit tarkottaa? No se meinaa sitä, että jos laulukirjasta löytyy joku sulle tärkee kappale, tai jos haluat että sinne sellainen lisätään, nii sä voit antaa meille rahaa, ja me sit printataan sun nimes siihe kappaleen kans samal sivul. Nää sponsorointi rahat käytetään kokonaisuudessaan laulukirjan painatuskustannusten kattamiseen, eli mitä enemmän sponsoreja, niin sitä alhaisempi laulukirjan hinta tulee aikanaan olemaan.
Me ei kuitenkaan haluta printata montaa nimeä saman laulun perään, veis vaa kauheesti tilaa sellane. Eli jos useampi haluaa sponsoroida samaa kappaletta, niin voitte muodostaa jonkinlaisen ryhmän, antaa sille hassun nimen, ja sitten jakaa sponsorointi kustannukset keskenänne.
Jos laulu jota haluat sponsoroida, on jo tulossa uuteen laulukirjaan, niin sponsoroinnin hinta on 50 €. Jos laulu ei ole uuteen kirjaan vielä tulossa, mutta sinä haluat sen sinne lisätä, niin hinta on 100 €. Maksujen suorituksesta tulee ohjeet myöhemmin. Sponsorointi toiveita otetaan vastaan 23.4.2023 saakka. Toiveet ja kaikki muut kysymykset voi esittää allekirjoittaneelle.
Lista uuteen laulukirjaan tulevista kappaleista löytyy täältä.
Laulukirjatoimikunta pidättää oikeuden määrätä mielivaltaisesti mitkä kappaleet ovat painatuskelpoisia, ja mitkä eivät.
Yt,
Eino Roine
0400922948

Porrashaaste:

Hissin toimimattomuus on inspiroinut meidät toimarit haastamaan rakkaat osakuntalaisemme harrastamaan hyötyliikuntaa portaiden muodossa! Onhan edellisestä porrashaasteestakin jo liian kauan.
Olkaa siis valmiina, sillä 1. huhtikuuta alkaa tämän vuoden hurjin skaba! Kuka on portaiden kuningas?

Ohjeet:
- Keräät pisteitä kävelemällä Uuden ylioppilastalon portaat alhaalta alaovelta ylös kuudenteen kerrokseen asti
- Yhden pisteen saat, kun kävelet portaat kerran alhaalta ylös
- Pisteitä ei siis saa kävelemällä portaat ylhäältä alas
- Jotta emme rasittaisi hissiä kuitenkaan turhaan, älkää käyttäkö sitä päästäksenne alas, jotta voisitte kiivetä rappuset uudelleen ylös
- Päivän aikana saat kiivetä rappusia edes takaisin ihan niin paljon kuin sielu sietää; jokaisesta alhaalta ylös kiivetystä kerrasta tulee piste!
- Merkatkaa pisteenne exceliin: https://1drv.ms/x/s!Ao6hoTGkmXK3ij8scltycgrKeu0i?e=zCLuwI
- Se, joka saa eniten pisteitä toukokuun 16. päivään kello 23:59 mennessä on portaiden kuningas!!
Kaivakaa siis pölyisen komeronne uumenista lenkkitohvelinne ja tulkaa reippailemaan!


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.