Varsinainen viikko 14/2023

Varsinainen viikko 14/2023

Varsinainen viikko 14/2023

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

5.4. Kuntis: Pääsiäismunajahti

 

Keskiviikkona on tiedossa pääsiäismunien etsintää! Tervetuloa mukaan munajahtiin ja nauttimaan kestimestarin herkuista 19:00 Uudelle Ylioppilastalolle.

On Wednesday there will be an easter egg hunt! Come and hunt the eggs and enjoy the delicacies of the kestimestari at 19:00 at Uusi Ylioppilastalo.

 

9.4. Kerrossitsit

Kerrossitsit tulee taas! Osakuntien Yhteisvaltuuskunta järjestää jo viime keväältä tutut kerrossitsit Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5A) sunnuntaina 9.4. Sitsit alkavat cocktail-tilaisuudella 4. kerroksessa Eteläsuomalaisen osakunnan tiloissa klo 17 ja pöytiin siirrymme klo 17.30. Kaksi ensimmäistä ruokalajia tarjoillaan ESO:lla. Kahvit juomme 5. kerroksessa Wilhelmsson-salissa, ja jälkiruoasta ja jatkoista pääsemme nauttimaan 6. kerroksessa eli Vinnillä.

Kaikkien osakuntien jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita yhteisille sitseille, ja toivommekin tapahtumasta mahdollisimman poikkiosakuntalaista. Tule siis viettämään hauskaa iltaa hyvän ruoan, juoman ja osakuntien parhaiden sitsilaulujen merkeissä, ja nauttimaan yhteisosakuntalaisesta seurasta!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki ja se sulkeutuu 4.4.2023. Sitsien hinta on 18€, ja se maksetaan sitseille saavuttaessa korttimaksuna. Sitsipaikat täytetään siten, että mukaan mahtuu mahdollisimman paljon eri osakuntien jäseniä. Paikkavahvistus lähetetään sähköpostilla ilmoittautumisen sulkeuduttua (4.4.2023). Lomakkeen sulkeuduttua ilmoittautumiset ovat sitovia ja osallistujat ovat velvollisia maksamaan sitsimaksun.

Pukukoodina arkipuku ja osakuntanauha

Ilmoittautminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6NwbnnR7IRcIPHiYGSDwFyO-WdtPdDVLpZegIbvEUoNW9tw/viewform


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Porrashaaste

Hissin toimimattomuus on inspiroinut meidät toimarit haastamaan rakkaat osakuntalaisemme harrastamaan hyötyliikuntaa portaiden muodossa! Onhan edellisestä porrashaasteestakin jo liian kauan.
Olkaa siis valmiina, sillä 1. huhtikuuta alkaa tämän vuoden hurjin skaba! Kuka on portaiden kuningas?

Ohjeet:
- Keräät pisteitä kävelemällä Uuden ylioppilastalon portaat alhaalta alaovelta ylös kuudenteen kerrokseen asti
- Yhden pisteen saat, kun kävelet portaat kerran alhaalta ylös
- Pisteitä ei siis saa kävelemällä portaat ylhäältä alas
- Jotta emme rasittaisi hissiä kuitenkaan turhaan, älkää käyttäkö sitä päästäksenne alas, jotta voisitte kiivetä rappuset uudelleen ylös
- Päivän aikana saat kiivetä rappusia edes takaisin ihan niin paljon kuin sielu sietää; jokaisesta alhaalta ylös kiivetystä kerrasta tulee piste!
- Merkatkaa pisteenne exceliin: https://1drv.ms/x/s!Ao6hoTGkmXK3ij8scltycgrKeu0i?e=zCLuwI
- Se, joka saa eniten pisteitä toukokuun 16. päivään kello 23:59 mennessä on portaiden kuningas!!
Kaivakaa siis pölyisen komeronne uumenista lenkkitohvelinne ja tulkaa reippailemaan!

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.