Varsinainen viikko 50/2021

Varsinainen viikko 50/2021

Hei!

Vuoden lopun lähestyessä on joulukuun ja näin myös vuoden viimeisen kokouksen aika! Jos sinulla on ollut tänä vuonna jokin virka, muistathan valmistella testamenttisi! Merkitse myös alkuvuoden ensimmäiset tapahtumat kalenteriisi.

Huomioithan, että HYYn uusien koronarajoitusten vuoksi joissain osakunnan tilaisuuksissa otetaan käyttöön koronapassi. HYYn rajoitusten mukaan
järjestötiloissa saa olla maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan ja jos tämä halutaan ylittää, pitää tiloihin tulijoilta tarkistaa koronapassi. Tämän vuoksi koronapassi tarkistetaan esimerkiksi kuntailloissa ja juhlissa. Osakunnan tilaisuuksissa huolehditaan myös tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 15.12. Osakunnan kokous

TÄLLÄ VIIKOLLA

Keskiviikko klo 19 15.12. Osakunnan joulukuun kokous

Huom! Osakunnan tiloissa kokoukseen osallistuvilta tarkistetaan koronapassit. Zoom-linkki kokoukseen löytyy alempaa ja esityslista liitteistä.Osakunnan joulukuun kokouksessa valitaan vielä ensi vuodelle virkailijoita, joten jos jokin virka kiinnostaa, siihen kannattaa ehdottomasti hakea!
Joulukuun kokouksessa valitaan virkailijat seuraaviin virkoihin, toimikuntiin ja muihin tehtäviin:

Kestimestari
Ulkoasiainsihteeri
Vaalipäällikkö
Edustaja O
sakuntalainen Unioni ry:n hallitukseen
Kestimestarin henkilökunta (apuemännät, kestimestarin esityksestä)
Klubimestarin henkilökunta (apuisännät, klubimestarin esityksestä)
Yhdenvertaisuusvastaava
Sometiimi
Edustaja ja varaedustaja Osakuntien yhteisvaltuuskunta ry:n kokouksiin
Edustajat (2 kpl) Turun ja Porin läänin hallitukseen

Jos haluat asettua ehdolle johonkin virkaan, tule VSO:n joulukuun kokoukseen 15.12. klo 19.00 ja asetu siellä ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, tee kirjallinen hakemus ja toimita se 15.12. klo 12.00 mennessä hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Hallituksessa ja virkailijoina voi olla sekä VSO:n varsinaisia että ulkojäseniä (= ei HYYn jäseniä). Hallituksessa kuitenkin vähintään neljän jäsenistä on oltava osakunnan varsinaisia jäseniä.

Viran voi myös jakaa vaikka kaverin kanssa, jos viran hoitaminen yksin tuntuu liian isolta työltä. Hallitusvirat voi jakaa esimerkiksi puolivuotiskausittain ja monissa hallituksen ulkopuolisissa viroissa voi olla yhtä aikaa useampi virkailija. 

Lisätietoa viroista voi kysyä hallitukselta (vso-hallitus@helsinki.fi) ja nykyisiltä virkailijoilta, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.
Kokoukseen voi osallistua myös etänä

Zoomissa:https://helsinki.zoom.us/j/63622073579?pwd=WWxBNjhpRWxtUUJmZEVEUVdGVEpTZz09

Meeting ID: 636 2207 3579 Passcode: 581190

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Hei virkailija: Päivitä testamenttisi!

Kun vuosi loppuu, päättyy myös kuluvan vuoden virkailijoiden pestit. Osakunnan virkailijoiden tulee valmistella seuraavan vuoden viranhaltijoille testamentit. Testamentit valmistellaan virkailijoiden Driveen, viran omaan kansioon. Katso aiempien vuosien testamenteista mallia ja päivitä testamenttisi tämän vuoden osalta. Testamenttien tulee olla valmiita vuoden 2021 loppuun mennessä.

Vuoden 2022 ensimmäinen kuntailta ja tapahtumat

Kuntaillat päätyvät vuoden 2021 osalta osakunnan kokoukseen. Kannattaa kuitenkin merkitä jo nyt kalenteriin alkuvuoden 2022 ensimmäinen kuntis, joka pidetään 12.1. Lisäksi jo samalla viikolla pääsemme juhlimaan yhteisosakuntalaisessa tunnelmassa, sillä ensi vuonna on Varsinaissuomalaisen osakunnan vuoro järjestää perinteiset Topelius-sitsit perjantaina 14.1. Sitsit ovat yhteiset sitsit Åbo Nationin ja Satakuntalaisen osakunnan kanssa. 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet 

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet? 
Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä:

https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/ Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!

TerveisinMarianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.