Varsinainen Viikko 48/2023

Varsinainen Viikko 48/2023

Varsinainen viikko 48/2023

Hei osakuntalaiset!

Kaivakaa tonttulakkinne esille: tällä viikolla alkaa joulun odotus!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

29.11. Osakunnan marraskuun kokous

Keskiviikkona on luvassa osakunnan marraskuun kokous. Kokouksen tärkeimpiä esityksiä on uusien virkailijoiden valinta vuodelle 2024: tule mukaan ja varmista paikkasi osana osakunnan ensi vuoden toimintaa! Lisää tietoja viroista löydät mm. Instagramistamme. Kokouksen lisäksi nautimme kestimestarien herkuista. Tervetuloa mukaan!

HUOM! Huomioithan, ettei kähmintälistaan nimen kirjoittaminen riitä virkaan hakemiseen. Virkaa pitää hakea joko kokouksessa läsnä tai virallisena sähköpostihakemuksena kuraattorille tai hallitukselle: vso-hallitus@helsinki.fi tai vso.kuraattori@gmail.com. Myös kysymykset voi osoittaa näihin osoitteisiin!

Briefly in English: In next week's Wednesday meeting we have our Osakuntas November meeting. Welcome to join us to eat some snacks while we're discussing next year's officials of Osakunta! We'll start at 7pm at New Student House, 6th floor. Welcome!

1.12. Pikkujoulut

Jo niin joulu joutui jo taas Pohjolaan, perjantaina 1.12. 19.00 alkaen se joutuu myös osakunnalle. Tiedossa on nimittäin osakuntavuoden huipentuma, perinteiset fuksien järjestämät pikkujoulut!

Pikkujouluissa itse kukin pääsee syömään vatsansa täyteen puuroa, laulamaan kurkkunsa käheäksi, täyttämään sydämensä lämpimällä joulumielellä ja kenties jopa näkemään jännittäviä yllätysohjelmanumeroita. (Fuksit eivät takaa, että tapahtumassa on yllätysohjelmaa. (Tai mitään muutakaan ohjelmaa.))

Juhlijat voivat halutessaan pukeutua jouluisesti. Mukaan kehotetaan mielellään tuomaan pieni lahja (max. 5 €). Osallistuminen ei ole pakollista, mutta jokainen lahjan tuonut saa vuorostaan pukin säkistä oman lahjan.

Tapahtuma on kaikille osakuntalaisille ilmainen. Ilmoittaudu oheisen linkin kautta viimeistään tiistaina 28.11.https://forms.gle/jpaUHrMT7Paryo4W7

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuneet, jotka jättävät tulematta paikalle, saavat tuta fuksien leppymättömän vihan. Jos olet sittenkin pikkujoulupäivänä estynyt, ilmoitathan asiasta sähköpostilla osoitteeseen aarne.heikkila@hotmail.com ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

MITÄ? Pikkujoulut.

MISSÄ? Osakunnalla, Mannerheimintie 5 A 6. krs.

MILLOIN? Perjantaina 1.12.2023 19.00 alkaen.

HINTA? Ilmainen.

PUKUKOODI? Juhlijat voivat halutessaan pukeutua jouluisesti.

MIKSI? Koska meillä on joulu, juhla armas lapsien.


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

6.12. Itsenäisyyspäivän juhlinnat

13.12. VaLa:n konsertti

20.12. Osakunnan joulukuun kokous


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi asiasta. Vanhoja kulkulupia ei tarvitse uusia, tämä koskee uusien lupien hakijoita.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.

2023 VSO:n kulukorvaukset

Muistuttelen tekemään kuluvan vuoden kulukorvausanomukset hyvissä ajoin! Aiemmin vuoden aikana syntyneisiin korvattaviin tapahtumiin liittyvät anomukset liitteineen tulisi toimittaa marraskuun loppuun mennessä ja joulukuussa vastaanotetaan lähtökohtaisesti vain joulukuun tapahtumiin liittyviä anomuksia. TAKARAJA ON JOULUKUUN KOKOUKSEN 20.12. AIKANA!
Osakunnan hallitus on päättänyt, että myöhässä olevat anomukset voidaan pidättyä korvaamasta. Jos kuitenkin näissä aikarajoissa pysyminen on ylivoimaisen vaikeaa jostain perustellusta syystä, ole hetimmiten yhteydessä.
Terv.
Heikki Isotalo

 

Taloudenhoitaja

 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.