Varsinainen Viikko 49/2023

Varsinainen Viikko 49/2023

Varsinainen Viikko 49/2023

Hei osakuntalaiset!


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

6.12. Itsenäisyyspäivä

Osakunnan itsenäisyyspäivän juhlistaminen alkaa päiväjuhlan merkeissä klo 12.00 Uudella ylioppilastalolla 4. kerroksessa. Päiväjuhlassa osakunnan fuksit saavat osakuntanauhat ja heistä tulee virallisesti civiksiä. Luvassa on myös puheita sekä tietysti kuppien jako valmistuneille. Päiväjuhlan jälkeen järjestetään kakkukahvit. Ilmoittautuminen päiväjuhlaan ja kahvituksiin tapahtuu tällä lomakkeella.

Huom!
 Jos olet fuksi ja tulet hakemaan osakuntanauhaa, saavu Uudelle kuitenkin puolta tuntia aikaisemmin eli klo 11.30 fuksitentin tekemistä varten. Fuksitentin tekeminen on edellytys nauhan myöntämiselle.

Kakkukahvien jälkeen noin klo 16.00 teemme yhteislähdön opiskelijoiden itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen, joka lähtee liikkeelle Hietaniemen hautausmaalta. Kulkueeseen osallistuvien kannattaa pukeutua lämpimästi ja ottaa myös ylioppilaslakki mukaan. Kulkueen jälkeen syömme yhdessä illallista ravintola Kolmessa Kruunussa klo 19.00. Ennakkoilmoittautuneilla on etusija ravintolaan, jos kaikki eivät mahdu. Ravintolaan mukaan mahtuneille ilmoitetaan sähköpostilla.

Päiväjuhlan pukukoodina on tumma puku ja osakuntanauha.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut itsenäisyyspäivän päiväjuhlaan: https://forms.gle/K9ZNTG7769tAVmb17

Ilmoittautuminen sulkeutuu 4.12. klo 23.59!


 

TULEVIA TAPAHTUMIA:

13.12. Varsinaiset Laulajat esittää: Pieni Joulukonsertti 2023!

Keskiviikkona 13.12.2023 klo 19 alkaen

Varsinaissuomalaisella osakunnalla

Uuden Ylioppilastalon 6. krs

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta!

- Varsinaiset Laulajat

20.12. Osakunnan joulukuun kokous


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kulkulupa Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle

Jos haluat kulkuluvan Uudelle Ylioppilastalolle ja Osikselle niin ilmoita hallituksen sähköpostiosoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi asiasta. Vanhoja kulkulupia ei tarvitse uusia, tämä koskee uusien lupien hakijoita.

Sähköisen kulkuluvan saa joihinkin opiskelijakortteihin tai erilliseen kulkulätkään.

2023 VSO:n kulukorvaukset

Muistuttelen tekemään kuluvan vuoden kulukorvausanomukset hyvissä ajoin! Aiemmin vuoden aikana syntyneisiin korvattaviin tapahtumiin liittyvät anomukset liitteineen tulisi toimittaa marraskuun loppuun mennessä ja joulukuussa vastaanotetaan lähtökohtaisesti vain joulukuun tapahtumiin liittyviä anomuksia. TAKARAJA ON JOULUKUUN KOKOUKSEN 20.12. AIKANA!
Osakunnan hallitus on päättänyt, että myöhässä olevat anomukset voidaan pidättyä korvaamasta. Jos kuitenkin näissä aikarajoissa pysyminen on ylivoimaisen vaikeaa jostain perustellusta syystä, ole hetimmiten yhteydessä.
Terv.
Heikki Isotalo
Taloudenhoitaja


 

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

In English: VSO must be a safe space for all.  We don't tolerate any harassment, bullying or other bad behavior. Use the following form to let us know if an event caused you any anxiety, worry or disturbance: Incident report form. Let's all make sure everyone is safe at our events!


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Uusi Ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6 krs.)

Terveisin tiedotussihteerit

Iida & Johannes

Kommentointi on suljettu.