Varsinainen viikko 39/2016

Varsinainen viikko 39/2016

Hei!

Tällä viikolla tapahtuu paljon kivoja asioita! Luvassa on rentoa hengailua, luovia suunnitteluhetkiä osakunnan lehden parissa ja kauan odotetut osakuntasyksyn ensimmäiset bileet!

Ke 28.9. klo 19 Kuntailta: Fuksiseikkailu
Ke 28.9. n. klo 20
Varsinaissuomalaisen toimituskokous
La 1.10. klo 18.30 Rapujuhlat ja kuraattorinvaihtokaronkka


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: FUKSISEIKKAILU

HYY:n fuksiseikkailu valloittaa myös osakunnan tilat, joten tiedossa on lautapelien pelailua. Tule siis hengailemaan rennosti osakunnalle ja tapaamaan kavereita. Tarjolla myös emännistön herkkuja. Tervetuloa!


Keskiviikkona n. kello 20

VARSINAISSUOMALAISEN TOIMITUSKOKOUS

Koska kuntiksessa on ohjelmassa rentoa hengailua, tarjoutuu oiva tilaisuus suunnitella samalla Varsinaissuomalaisen syksyn numeroa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita ideoimaan lehteen sisältöä haluamallaan tavalla. Ideoita voi heitellä vaikka pelailun lomasta. Erityisen tervetulleita ovat toki kaikki kirjoittamisesta tai esim. valokuvaamisesta/piirtämisestä innostuneet, mutta mitään etukäteistaitoja ei vaadita. Osakunnalla saa kokeilla kaikenlaista ilman minkäänlaisia paineita ja se on mukavaa! Jos et pääse paikalle, mutta haluaisit osallistua, otathan yhteyttä sähköpostitse matleena.huittinen@helsinki.fi, niin jutellaan lisää.Lauantaina kello 18.30

RAPUJUHLAT JA KURAATTORINVAIHTOKARONKKA

Syksyn ensimmäiset ja päräyttävimmät bileet ovat täällä! Perinteisten rapujuhlien lisäksi on tullut aika juhlia kuraattorikauden vaihtumista, joka virallisesti tapahtui jo alkukesästä. Nyt ei juhlimisessa säästellä, sillä edellisistä osakuntasitseistä on jo aikaa! Ja sitäpaitsi nämä eivät ole mitkään ihan tavalliset sitsit, vaan astetta hienommat ja isommat juhlat. Paikalle voi saapua 18.30 alkaen ja pöytiin siirrytään 19.30 mennessä. Rip rap rapuja ja paljon kivoja kuraattorijuttuja, nähdään siis lauantaina!


MUISTA MYÖS:


Osakunnan jo perinteeksi muodostunut telttaretki Nuuksioon järjestetään 8.-9.10.! Luvassa on ainakin paljon ulkoilua, syömistä ja mahdollisesti uusia erätaitoja. Matkaan lähdetään heti lauantai-aamusta. Ilmoittautua voit osoitteeseen rosa.nieminen@helsinki.fi, lisäinfoa tulossa myös facebookiin lähiaikoina.

P.s. Osakunnan yökäyttökielto päättyy tänä keskiviikkona, joten tämän jälkeen kellonajasta ei tarvitse osakunnalla niin välittää. Aika mahtavaa esim. lauantaita ajatellen, eikös vain!?

Viikonloppua jo innolla odottaen,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.