Varsinainen viikko 38/2016

Varsinainen viikko 38/2016

Hei!
 
Tällä viikolla on tiedossa ohjelmaa erityisesti fukseille. Keskiviikon kuntiksessa selviää paljon olennnaista tietoa osakunnasta ja osakuntalaisuudesta. Tarkistathan mailin lopusta ajankohtaiset tärkeät ilmo-deadlinet!

Ke 21.9. klo 19 Kuntailta: Fuksikuntis

 

Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: FUKSIKUNTIS

Kuraattori esittelee osakuntalaisille Varsinaissuomalaisen osakunnan toimintaa eli fukseille erityisen suositeltava kuntis! Myös civisten kannattaa tulla paikalle moikkaamaan fukseja ja jakamaan omia osisvinkkejä. Tarjolla myös emännistön loihtimaa herkkuiltapalaa. Tervetuloa!

 

MUISTA MYÖS:

Rapujuhliin ja kuraattorinvaihtokaronkkaan ilmoittautuminen on käynnissä ja ilmoittautua voit osoitteeseen vso-emanta@helsinki.fi 21.9. asti. Maksutiedot sähköpostissa ja fb-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/515760541960359/

Muistathan ilmoittaa hallitukselle halukkuudestasi lähteä Lundin Punschfestiin (7.-9.10) osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi keskiviikkoon 21.9. klo. 17 mennessä. Kutsu on neljälle. Osakunta korvaa puolet matkakuluista ja itse juhlat paikanpäällä ovat ilmaiset.

Ilmoitathan vaalipäällikkö Aino Saloselle 22.9. mennessä halukkuudestasi lähteä mukaan edarivaaleihin. Paperisen lomakkeen tulee olla täytettynä edellä mainittuun päivämäärään mennessä, joten esimerkiksi keskiviikon kuntiksessa on hyvä mahdollisuus ilmoittautua mukaan. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: aino.salonen@helsinki.fi.
 
Osakunnan jo perinteeksi muodostunut telttaretki Nuuksioon järjestetään 8.-9.10., lisätietoa tulossa!
 
P.s. Osakunnan yökäyttökieltoa on jäljellä enää syyskuun verran ja sitä on siirretty syyskuun ajaksi parilla tunnilla eteenpäin iltakymmenen sijaan. Osakuntatiloista on siis lähdettävä 27.9. asti klo. 00.00 mennessä.

 
Terveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.