Varsinainen viikko 16/2017

Varsinainen viikko 16/2017

Hei!

Muuttosiivous jatkuu tällä viikolla tiuhaan tahtiin, mutta viikkoon mahtuu myös tiedettä, taidetta sekä perjantaina illalla pientä juhlistusta päivän urakoinnin päätteeksi.

Ke 19.4. Klo 15 Remppasiivous

Ke 19.4. Klo 19 Kuntailta: Opinnäytetyöt

To 20.4. Klo 17 Taidenäyttely-ekskursio

Pe 21.4. Klo 11 SavO & VSO Blackout Friday

La 22.4. Klo 10.45 OYV:n yhteislähtö tiedemarssiin

Su 23.4. Klo 12 Remppasiivous


Keskiviikkona klo 15

REMPPASIIVOUS

Ensimmäinen viikon siivouskokoontumisista pidetään keskiviikkona ennen kuntailtaa klo 15 alkaen. Jos keskiviikkona jalkasi vetävät jo aikaisin osakunnalle, on hyvä tilaisuus käyttää aika pakkaamiseen ja siivoiluun!


Keskiviikkona klo 19

KUNTAILTA: OPINNÄYTETYÖT

Keskiviikkona ystävämme Ilona, Tiia, Roosa, Markus ja Tapio kertovat omista opinnäytetöistään. Opinnäytetyöesittelyjä saamme kuulla usealta eri tieteenalalta, joten mielenkiintoista poikkitieteellisyyttä on keskiviikon kuntis täynnä!


Torstaina klo 17

EKSKURSIO TAIDENÄYTTELYYN

Torstaina VSO lähtee katsomaan Helsingin työväenopiston järjestämää 100 ja 1 Suomea -taidenäyttelyä Stoan galleriaan (Turunlinnantie 1, Helsinki). Taidenäyttely on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa, ja näyttely on kaikille ilmainen. Kokoonnumme klo 17 Uudella ylioppilastalolla, josta lähdemme yhdessä metrolla kohti Itäkeskusta.


Perjantaina klo 11

SAVO & VSO BLACKOUT FRIDAY

Uuden ylioppilastalon muutto on pitkällä käynnissä, mikäs olisikaan siis parempi ajatus kuin pitää muuton kunniaksi juhlat!


Perjantaipäivän tavoitteena on purkaa välikäytävän varastoa ja saada muuttolaatikot ja isoimmat kalusteet katutasoon, jossa pakettiautokuski ottaa niistä kopin ja ajaa ne Uuden ylioppilastalon kellariin kesäsäilytykseen. Muutto aloitetaan jo klo 11, ja jatkamme iltakahdeksaan asti. Paikalle voi kuitenkin tulla vain muutamaksikin tunniksi auttamaan, sillä tekemistä riittää!

Iltakahdeksalta alkaa sitten päivän rankin osuus! Muutossa mukana olleet saavat kiitokseksi ilmaista boolia sekä ruokaa. Isännistö perii satunnaisilta paikalle saapuvilta symbolisen maksun, jonka voi lunastaa myös tuomalla pöytään nyyttärihengessä omia juoma- tai ruokatarjoiluitaan.

Illan aikana on tiedossa mm. SavOn ja VSO:n toiminnanjohtajien laatimaa yllätysohjelmaa. Tästä ennakoivana vinkkinä, että laulukirjat kannattaa ottaa mukaan!

Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1031813500253457/


Lauantaina klo 10.45

OYV:N YHTEISLÄHTÖ TIEDEMARSSIIN

Osakuntien yhteisvaltuuskunta järjestää kaikille osakuntalaisille yhteislähdön tiedettä juhlistavaan tiedemarssiin, joka pidetään lauantaina. Tapahtuman ohessa pidetään myös yleisöluentoja sekä muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Tapaamme Uuden ylioppilastalon edessä ja lähdemme siitä Kansalaistorille kello 10.45.

Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/728814440621221/


Sunnuntaina klo 12

REMPPASIIVOUS

Sunnuntaina jatkuu siivous! Aloitamme klo 12. Kaikki siivoukseen osallistuvat saavat siivouksen päätteeksi naposteltavaa, joten kannattaa ilmaantua paikalle!


HUOMAA MYÖS!

Osakunta on saanut kutsun Uppsalaan Vårbaliin, joka pidetään lauantaina 20.5. Ilmoittautumiset pyydetään osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi viimeistään 22.4.

Turun ja Porin läänin kevättapahtuma pidetään torstaina 25.5. Kannattaa jo pistää päivämäärä ylös, sillä hauskaa ohjelmaa on tiedossa!


Iloista viikkoa!

Terveisin,

Anniina, tiedotussihteeri

Kommentointi on suljettu.