Varsinainen viikko 17/2017

Varsinainen viikko 17/2017

Kevät on hujahtanut nopeasti, ja vappuviikko on täällä! Samalla on myös viimeinen viikko osakunnalla ennen remonttievakkoa. Siksi tällä viikolla kannattaakin ottaa kaikki irti viimeisistä hetkistä osiksella ennen taukoa, ja saapua muuttohommiin aktiivisesti! Perjantaina klo 22 osakunnan tulee olla tyhjä niin ihmisistä kuin irtaimistostakin. Viikonloppuna muutto onkin jo pulkassa, ja Kulmiksen vappuetkot sekä ensi viikon maanantain vappusillis palauttavat hyvin muuton jäljiltä!

 

Ma 24.4. Klo 16 Muuttopakkaaminen

Ti 25.4. Klo 16 Muuttopakkaaminen

Ke 26.4. Klo 16 Muuttopakkaaminen

Ke 26.4. Klo 19 Kuntailta: Osakuntapiknik

Su 30.4. Klo 15 Kulmakadun vappuetkot


Maanantaina klo 16, tiistaina klo 16 ja keskiviikkona klo 16

MUUTTOPAKKAAMINEN

 

Jos vielä et ole osallistunut remonttimuuttoon osakunnalla, nyt viimeistään on aika tulla auttamaan projektissa, sillä apua todella tarvitaan! Muuttohommia ei kannata pelätä, sillä tähän mennessä kaikki muutot ovat olleet hauskoja hetkiä ystävien kanssa, ja aikaa on jäänyt myös jutustelulle sekä napostelulle. Muuttohommia tehdään maanantaina, tiistaina sekä keskiviikkona klo 16 alkaen, ja paikalle voi saapua vain muutamaksikin tunniksi auttamaan!


Keskiviikkona klo 19

KUNTAILTA: OSAKUNTAPIKNIK

 

Keskiviikkona on viimeinen osakunnalla pidettävä kuntis ennen remonttievakkoa. Tämän juhlistamiseksi pidämme osakunnalla nyyttäripiknikin lautapelien kera! Piknik maistuu myös paremmalta, kun ennen sitä on osallistunut muuttopakkaamisen. Nähdään siis jo ennen kuntista!


Sunnuntaina klo 14:30

KULMAKADUN VAPPUETKOT

 

Kulmakadun perinteiset vappuetkot ovat täällä taas! Serpentiinit kaulaan ja menoksi! Tervetuloa hengailemaan iloisissa vapputunnelmissa ilmapallojen ja kivojen ihmisten keskelle! Luvassa ainakin boolia ja jotain pientä naposteltavaa. Etkoilta suunnistetaan porukalla Mantan lakitukseen ja jatketaan muihin vappuhulinoihin!

 

Tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1757914481187453/


HUOMAA MYÖS:

 

VSO osallistuu 1.5. vappurientoihin Ullanlinnanmäellä jälleen tänä vuonna. Koska osakuntatiloja ei pystytä käyttämään enää perjantain jälkeen, tarjoilut järjestetään tänä vuonna nyyttärihengessä. Tapaamme ennen sillistä klo 8:30 Uuden ylioppilastalon edessä, ja suuntaamme sieltä lipun kanssa yhdessä Ullikselle. Kaikki, jotka osallistuvat yhteislähtöön saavat ilmaiseksi virvoketta sekä munkkeja. Tapahtuma: https://www.facebook.com/events/160193341175688/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1492960240095162

 

Riemukasta vappua!

 

Terveisin,

Anniina, tiedotussihteeri

Kommentointi on suljettu.