Varsinainen viikko 49/2015

Varsinainen viikko 49/2015

Hei!
Keskiviikkona tutustutaan suklaan saloihin ja tehdään suklaakonvehteja! Lisäksi sunnuntaina osakunnalla vietetään itsenäisyyspäivää! Huomaathan, että sunnuntain illallisaikaitaulu on muuttunut.
 
Ke 2.12 klo 19 Kuntailta: Suklaata suklaata!
Su 6.12 klo 12 Itsenäisyyspäivä Varsinaissuomalaisella osakunnalla
 
Muuta:
Ryhdy apuemännäksi!


Keskiviikkona kello 19
KUNTAILTA: SUKLAATA SUKLAATA!

 
Joko suklaahammasta kolottaa? Tällä viikolla emäntämme Ilona esittelee meille suklaan erityisominaisuuksia ja kuinka tehdään aitoja suklaatäytekonvehteja! Tule mukaan tutustumaan suklaaseen ja tekemään konvehteja!


Sunnuntaina kello 12
ITSENÄISYYSPÄIVÄ VARSINAISSUOMALAISELLA OSAKUNNALLA

Tervetuloa juhlimaan Varsinaissuomalaisen osakunnan itsenäisyyspäivän päiväjuhlaa sunnuntaina 6.12. klo 12 Uuden ylioppilastalon 4. kerroksen juhlasaliin. Vieraiden toivotaan saapuvan paikalle jo hieman aiemmin, jotta kaikki ovat varmasti paikalla juhlan alkaessa. Pukukoodina on tumma puku ja osakuntanauha.

Päivän ohjelma:
12.00 Itsenäisyyspäivän päiväjuhla
13.00 Kahvittelu
16.00 Lähtö soihtukulkueeseen
19.30 Lähtö osakunnalta illalliselle
12.00 Illallinen Kolmessa Kruunussa

Juhlassa fuksit saavat osakuntanauhat, jolloin heistä tulee virallisesti civiksiä. Valmistuneille puolestaan jaetaan kupit valmistumisen kunniaksi. Jos olet fuksi tai valmistunut ja tulet hakemaan nauhan tai kupin, ilmottaudu keskiviikkoon 2.12. mennessä taloudenhoitajalle Pihla Ossalle vso-taloudenhoitaja@helsinki.fi. Ilmoita samalla tittelisi (esim. fil. yo tai teologian maisteri).

Fuksit: saapukaa osakunnalle jo klo 11.00, jolloin ehditte suorittaa fuksitentin ajoissa ennen juhlaa. Huomioikaa myös, että osakuntanauhaa ei jaeta ruusukkeena vaan pitkänä nauhana, joten kannattaa pukeutua niin, ettei nauha pääse koskettamaan olkapään paljasta ihoa. Fuksimestareilta saa lisätietoja.


RYHDY APUEMÄNNÄKSI!


Oletko aina halunnut tietää mitä tapahtuu osakunnan kulissien takana? Haluaisitko löytää hyvän tien päästä sisään osakunnan meininkeihin? Vai oletko kenties jo hyvinkin sisällä ja perillä mitä täällä tapahtuu?

Nyt olisi mahdollisuus päästä yhteen maailman parhaista osakunnan viroista. Nimittäin apuemännät ovat nyt hakusessa! Apuemäntänä pääsee laittamaan ruokaa osakunnan kuntailtoihin sekä sitseille ja jopa vuosijuhlien valmisteluihin pääsee mukaan. Tässä hommassa pääsee sisään osakunnan toimintaan ja saa nauttia huikeista eduista, kuten avaimesta ja alennuksista. Parasta on, että voit antaa tälle juuri niin paljon omaa aikaasi kuin haluat! Joka keskiviikko ei tarvitse olla osakunnalla.

Mikäli koit edes pienen väräyksen tätä lukiessasi, ota yhteyttä Roosa Rantalaan joko facebookissa tai sähköpostilla roosa-maaria.rantala@helsinki.fi. Apuemännät valitaan joulukuun kokouksessa 16.12, joten ilmoitathan halukkuudestasi viimeistään 15.12! 

 

Terv,

Katariina -tsih

Kommentointi on suljettu.