Varsinainen viikko 10/2017

Varsinainen viikko 10/2017

Osakunta sukeltaa viikolla 10 pelien ja musiikin maailmaan. Lisäksi tällä viikolla on viimeinen mahdollisuus ilmoittautua sekä vuosijuhliin että Festival på båtenille!

7.3. Ekskursio Seriouslylle

8.3. Kuntailta: Musiikinteko


Tiistaina klo 19

EKSKURSIO SERIOUSLYLLE

Kiinnostaako peliala, kännykkäpelit, yrityksen toiminnasta kuuleminen tai osakuntalaisten seura? Kaikkea tätä on luvassa, kun osakunta järjestää ekskun Seriously-peliyhtöön! Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan pelialan yrityksen tiloihin ja toimintaan ja samalla yleisesti pelialaan, kun Seriouslyn työntekijä Emma Luoto esittelee meille heidän toimintaansa 7.3. klo 19 alkaen.

Seriouslyn tilat sijaitsevat aivan osakunnan vieressä, joten tavataan 18.45 Uuden ylioppilastalon edessä. Aikaa vierailuun kannattaa varata noin tunti. Ekskulle ei tarvitse erikseen ilmoittautua eikä se maksa mitään, saavu vain paikalle.


Keskiviikkona klo 19

KUNTAILTA: MUSIIKINTEKO

Osakunnan civis Kuura Parkkola pitää musantekokuntiksen. Kuntiksessa kaikki saavat muun muassa osallistua tekemään biisiä Kuuran ohjeistuksella!


HUOMAA MYÖS!

Viimeinen päivä ilmoittautua Festival på båtenille on 9.3. Ilmoittaudu osoitteessa: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/fpb17/

 

Perjantaina 10.3. on viimeinen päivä ilmoittautua vuosijuhliin! Ilmoittaudu osoitteessa: https://goo.gl/forms/MxVApvvFSEt3JCGd2

 

Keväisin terveisin,

Anniina, tiedotussihteeri

Kommentointi on suljettu.