Varsinainen viikko 22/2017

Varsinainen viikko 22/2017

Moi!

Kesä on varmaan jo useimpien mielissä ja lukukauden viimeiset aherrukset on aika jättää taakse. Tällä viikolla myös VSO valmistautuu kesään. Maanantaina VaO järjestää viiniterapiointia viimeisten stressien purkuun, keskiviikkona on juhlava toukokuun kokous ja perjantaina kesäisen viikon huipennus: kesäsitsit! Viikkomailitkin jäävät nyt kesätauolle. Kesän ohjelmasta infotaan lisää tapahtumien lähestyessä. Virkistävää kesää!

Ma 29.5. Klo 18 VaO:n Viiniä, valitusta ja luovia ratkaisuja -ilta

Ke 31.5. Klo 17 Toukokuun kokous

Pe 2.6. Klo 18:30 Kesäsitsit


Maanantaina klo 18

VAO:N VIINIÄ, VALITUSTA JA LUOVIA RATKAISUJA -ILTA

Syksyllä suosiota saavuttanut VaO:n ilta “Viiniä, valitusta ja luovia ratkaisuja” on taas täällä! Lukuvuosi lähenee uhkaavasti loppuaan ja on aika purkaa viimeiset ahdistukset ja valitukset kunkin sydämeltä. Kuten edelliselläkin kerralla VaO tarjoaa pientä naposteltavaa ja jokaiselle ainakin yhden lasillisen viiniä. Tapahtuma pidetään osoitteessa Kolmas linja 30 B 31 kello 18 alkaen. Tervetuloa!

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/671387633056767/?fref=ts


Keskiviikkona klo 17

TOUKOKUUN KOKOUS

Lukuvuoden viimeinen kokous pidetään Observatorion tiedekahvilassa osoitteessa Kopernikuksentie 1. Esityslistalla on muun muassa tilinpäätös, syksyn juhlien päivämäärät sekä syksyn fuksitoiminta. Kokous aloitetaan kello 18, mutta tilaisuus alkaa jo kello 17. Tarjolla on sekä herkullista syötävää että juotavaa. Tervetuloa kokoustamaan kesäisesti ja nauttimaan kokouseväistä!


Perjantaina klo 18:30

KESÄSITSIT

Kesäsitsejä vietetään perjantaina 2.6. Otaniemen Rantasaunalla. Kesäsitsit on varma tapa virittäytyä kesätunnelmaan ja erityisesti Helsingin puolella opiskeleville ainutlaatuinen tilaisuus kokea sitsit legendaarisella Rantasaunalla tutussa porukassa! Jatkoilla on mahdollisuus saunoa sekä loikoilla paljussa, joten myös spesiaalit jatkot on tiedossa. Jatkoille kannattaa siis varata pyyhe sekä uikkarit.

Cocktail-tilaisuus alkaa kello 18:30, pöytiin siirrytään kello 19.30. Sitsien jälkeen ilta jatkuu kaikille avoimilla jatkoilla, joita juhlitaan samassa paikassa kesäisissä tunnelmissa. Mukaan kannattaa myös ottaa omat juomat jatkoille! Sitsien pukukoodi on kesäinen arkipuku.

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/309995966096198/?fref=ts


 Kesäistä viikkoa!

Terveisin,

Anniina, tiedotussihteeri

Kommentointi on suljettu.