Varsinainen viikko 9/2016

Varsinainen viikko 9/2016

Hei!

Tällä viikolla osakunnalla kuullaan työnhakuun liittyvistä teemoista ja valmistaudutaan vuosijuhliin laulamalla laulukirja läpi. Muistathan myös hakea osakunnan stipendejä tämän viikon keskiviikkoon 2.3. mennessä ja ilmoittautua vuosijuhliin!

Ke 2.3. klo 19 Kuntailta: Työnhakukouluttaja Susan Calonius
Ke 2.3. Stipendien viimeinen hakupäivä(!)
Pe 4.3. klo 17 Laulukirjan läpilaulanta


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: TYÖNHAKUKOULUTTAJA SUSAN CALONIUS, RAVISTUS.FI


Keskiviikkona saamme kuntikseen vieraaksemme työnhakukouluttaja Susan Caloniuksen ravistus.fi:stä (uusi yritys, kun helmikuun vierailu peruuntui). Nyt on oivallinen tilaisuus kuulla ja kysellä, miten työnhakuaan voi edistää. Susan kertoo meille työnhakuun liittyvien yleisten asioiden lisäksi muun muassa työnhakijabrändäyksestä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhausta. Tarjolla myös emännistön iltapalaa.


Perjantaina kello 17

LAULUKIRJAN LÄPILAULANTA

Vuosijuhla lähestyy ja valmistelut kiihtyvät. On siis aika tulla hiomaan sitsilaulut vuosijuhlakuntoon. Jos et ole sitseillä saanut kiinni melodiasta tai kolmiviivainen C jää liian matalaksi, on nyt oiva tilaisuus tulla korjaamaan tilanne. Laulamme VSOn laulukirjan kannesta kanteen!

Pidetään huoli, että 19.päivä kajahtaa komiammin kuin koskaan!

Laulu alkaa osakunnalla klo 17.00 ja laulunjohtajat pitävät huolen, että tempo pysyy nopeana, jotta ilta ei venyisi puoleen yöhön. Tarjolla myös purtavaa. Tervetuloa!
 


HUOMAA MYÖS:

Stipendien haku loppuu keskiviikkona 2.3.! Lisätietoa haettavista stipendeistä http://www.varsinaissuomalainen.fi/edut/stipendit/. Hakuohjeet voi tarkistaa sähköpostista, jonka taloudenhoitaja on lähettänyt 28.1. Älä unohda hakea!

Ilmoittaudu Vso:n huippuhienoihin vuosijuhliin 7.3. mennessä oheisella lomakkeella http://www.varsinaissuomalainen.fi/vuosijuhla/ilmoittautuminen/
Terveisin,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.