Varsinainen viikko 9/2022

Varsinainen viikko 9/2022

Hei!

HYY:n päivitettyjen koronalinjausten mukaan Uudella Ylioppilastalolla saa kokoontua vapaasti 8.2. alkaen. Järjestötilojen juhlakäyttö on myös sallittua.
HYY has updated their Covid guidelines, and there are now no limitations on gathering at the New Student House. The building may now be used for parties as well.

2.3. Leffailtakuntis
26.3. 116. vuosijuhla
7.4. Pikkulaskiainen

TÄLLÄ VIIKOLLA:

2.3. Leffailtakuntis

Tällä viikolla kuntiksessa vietetään leffailtaa. Tule nauttimaan kestimestariston tekemistä herkuista ja leffasta klo 19.00 osikselle.

Kulttuurisihteerien kulttuuribingo

Kulttuurisihteerit ovat järjestäneet riemastuttavan kulttuuribingon, johon on aikaa osallistua 25.3. saakka. Katso tarkemmat ohjeet osallistumisesta ja suorittamisesta osakunnan Instagramista tai Facebookista!

TULEVIA TAPAHTUMIA:

26.3. VSO:n 116. vuosijuhla
Facebook-tapahtuma: https://tinyurl.com/vadjtp2a
Muistathan ilmoittautua vuosijuhlaan 11.3. mennessä!

7.4. Pikkulaskiainen
Pikkulaskiaiseen on vielä muutama lippu jäljellä. Oman lippusi voit ostaa osakunnalla esimerkiksi seuraavan kuntiksen yhteydessä.

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Stipendit
Varsinaissuomalaisen osakunnan stipendit ja Helsingin Varsinaissuomalaisen Ylioppilashuonesäätiön asuntostipendit vuodelle 2022 ovat nyt haettavina.

Katso myönnettävät stipendit ja hakuohjeet VSO:n verkkosivuilta osoitteesta: https://varsinaissuomalainen.fi/uncategorized/stipendien-hakujulistus-2022/

Stipendit jakaa osakunnan rahastojen hoitokunta. Hakemus tulee lähettää taloudenhoitajan sähköpostiin vso-taloudenhoitaja@helsinki.fi viimeistään keskiviikkona 2.3.2021.

Ajankohtaiset asiat ja tapahtumat löydät myös VSO:n verkkosivuilta: https://varsinaissuomalainen.fi/

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa.

Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!

Terveisin
Alina ja Tia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.