Varsinainen viikko 9/2021

Varsinainen viikko 9/2021

Hei!

Tällä viikolla etäkuntiksessa osakuntalaiset pääsevät esittelemään muille lemmikkieläimiään!

Lisäksi ilmoitamme, että valitettavasti Virkailijanvaihtokaronkkaa ei voida tällä viikolla järjestää huonontuneen koronatilanteen takia. Tiedotamme mahdollisesta uudesta ajankohdasta myöhemmin.

Ke 3.3. klo 19 Kuntailta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
3.3. Kuntailta

Tällä kertaa luvassa on lemmikkiteemainen kuntis! Osakuntalaiset pääsevät kertomaan (nykyisistä tai vanhoista) lemmikeistään muille. Jos sinulla on lemmikki, jota haluat esitellä muille, voit varautua etukäteen etsimällä kuvia lemmikistäsi.

Kuntailta järjestetään etänä Zoomin ja Discordin välityksellä. Tapaamme videoyhteydellä Zoomin välityksellä, ja samaan aikaan Discordiin perustetaan oma kanava lemmikkikuvien jakamista ja chattailua varten.

Tule siis mukaan esittelemään omaa lemmikkiäsi tai kuulemaan muiden hauskoja lemmikkitarinoita! Lemmikkitarinoiden jälkeen kuntista voidaan jatkaa myös Discordissa pelailun merkeissä!

Zoom-tapaamiseen pääset tästä linkistä tai seuraavilla tiedoilla:

Meeting ID: 623 8202 7956
Passcode: 976451

Osakunnan Discord-kanavalle pääset liittymään tästä linkistä.

Tavataan kuntiksessa!


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Stipendihaku on käynnissä 3.3. asti!

Osakunnan vuosittain jaettavat stipendit ovat vielä haettavissa 3.3.2021 asti. Lisää tietoa haettavista stipendeistä ja niiden tarkemmat hakuohjeet löydät osakunnan verkkosivuilta.


Vuoden 2020 toimintakertomus

VSO:n vuoden 2020 toimintakertomus esiteltiin helmikuun kokouksessa, ja se on tarkoitus hyväksyä maaliskuun kokouksessa 24.3. Vielä on mahdollista lukea toimintakertomus läpi ja ehdottaa korjauksia mahdollisiin virheisiin. Kommentit ja korjausehdotukset voi lähettää viime vuoden toiminnanjohtajille Minttu Kuusistolle ja Venla Kiljuselle. Toimintakertomuksen pääset lukemaan tästä linkistä.


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.