Varsinainen viikko 8/2016

Varsinainen viikko 8/2016

Hei!

Tällä viikolla osakunnalla kuullaan bikinifitness-harrastajan arjesta. Muistathan myös ilmoittautua vuosijuhliin ja tutustua vuosijuhlaviikon monipuoliseen ohjelmatarjontaan!

Ke 24.2. Kuntailta: Bikinifitness-harrastaja Peppi Pietikäinen


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: BIKINIFITNESS-HARRASTAJA PEPPI PIETIKÄINEN

Keskiviikkona saamme kuntikseen vieraaksemme bikinifitness-harrastaja ja farmaseutti Peppi Pietikäisen. Hän kertoo muun muassa kiinnostuksestaan terveelliseen elämäntapaan. Millaista on tavoitteellinen treenaaminen ja itsensä haastaminen? Saamme kuulla bikinifitneksestä lajina ja mikä siinä oikein kiehtoo. Tarjolla myös emännistön herkullista iltapalaa. Tervetuloa kuuntelemaan!HUOMAA MYÖS:

Muistathan ilmoittautua upeisiin VSO110-vuosijuhliin lauantaina 19.3.! Ilmoittautuminen on mahdollista 7.3. asti oheisella lomakkeella https://varsinaissuomalainen.fi/vuosijuhla/ilmoittautuminen/

Vuosijuhlaviikon ohjelmatarjonta on tarkentunut:
Merkkaathan kalenteriisi perjantain (18.3.) kansainväliset iltamat. Uunituoreessa facebook-tapahtumassa lisätietoa, käythän klikkaamassa itsesi mukaan tästä.
Vuosijuhlakeilaus on varmistunut tiistaille 15.3. klo. 19. Lisätietoa facebook-tapahtumassa! Klikkaathan itsesi tähänkin mukaan ja pysyt ajantasalla.

Vuosijuhlaviikkoa odottaen,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.