Varsinainen viikko 7/2016

Varsinainen viikko 7/2016

Hei!

Tällä viikolla osakunnalla kokoustetaan ja nautitaan emännistön herkullisista kokouseväistä. Muistathan myös ilmoittautua vuosijuhliin ja hankkia asiaankuuluvat fanituotteet!

Ke 17.2. klo 19 Helmikuun kokousKeskiviikkona kello 19

HELMIKUUN KOKOUS

Osakunnan kokouksessa käydään tällä kertaa läpi muun muassa viime vuoden toimintakertomusta. Tule kuulemaan tuoreimmista ilmoitusasioista ja pysyt kärryillä siitä, mitä osakunnassa tapahtuu juuri nyt. Tarjolla myös emännistön herkullisia kokouseväitä ja tietysti hyvää seuraa.

MUISTA MYÖS:

-HUOM! Tilaa Vso110-fanituotteet su 14.2. mennessä! Linkki tilauslomakkeeseen tässä.
-Muistathan myös ilmoittautua huikeisiin Vso110-vuosijuhliin lauantaina 19.3.! Ilmoittautuminen päättyy 7.3. Ilmoittautumislomake tässä.
-Muistuttaisin myös, että lähitulevaisuudessa on tulossa usean eri osakunnan vuosijuhlia, joihin edustajamme ovat hyvinkin tervetulleita. Katso tarkemmat päivämäärät juhlaedustuskalenterista ja lähde edustamaan! Edustaminen toisten osakuntien juhlissa on todella hauskaa ja hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin. Vso kustantaa yhden henkilön illalliskortin sekä lahjan ja jos edustajia haluaa lähteä vaikkapa kaksi, maksavat he illalliskortin puoliksi. Olisiko sinun vuorosi kokea miten muissa osakunnissa juhlitaan? Halukkuudestaan tulee aina ilmoittaa etukäteen hallitukselle osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi.

-Stipendien haku on nyt käynnissä, hakuaika 2.3. asti. Lisätietoa haettavista stipendeistä https://varsinaissuomalainen.fi/edut/stipendit/. Hakuohjeet voi tarkistaa sähköpostista, jonka taloudenhoitaja on lähettänyt 28.1.

Terv,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.