Varsinainen viikko 7/2021

Varsinainen viikko 7/2021

Hei!

Tällä viikolla kuntisohjelma järjestetään taas poikkeuksellisesti sunnuntaina. Kuntiksessa pääsemme opastetulle kävelykierrokselle Kallioon, jossa tutustumme kaupunginosan historiaan ja kulttuuriin! Keskiviikkona taas voi jälleen tulla hengaamaan osakunnan Discord-kanavalle osakuntakavereiden kanssa!

Su 21.2. klo 14 Kuntailta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Sunnuntaina klo 14
21.2. Kuntailta

Kuntiksessa osakunta lähtee Kallion kulttuuriverkoston opastamalle kävelykierrokselle Kallioon! Kalliota ristiin rastiin -nimisellä kierroksella kävellään Kallion läpi Siltasaaresta Helsinginkadulle ja tutustutaan kaupunginosan historiaan, kulttuuriin ja arkkitehtuuriin. Pukeudu siis lämpimästi ja tule tapaamaan osakuntakavereita rennon kultuurikävelyn merkeissä! VSO tarjoaa kierroksen täysin ilmaiseksi osakuntalaisille!

Kierros kestää n. 1,5 tuntia ja alkaa sunnuntaina 21.2. klo 14 Paasivuoren puistikon Nyrkkeilijät-patsaan kohdalta (Paasivuorenkatu, Hakaniemi). Kokoonnumme patsaalle viimeistään 13.55. Tulethan ajoissa paikalle!

Mukaan pääsee 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu nopeasti! Mikäli kiinnostusta on laajemmin, on mahdollista järjestää myös toinen korkeintaan 10 hengen kierros. Tästä ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.

Ilmoittautumislomake ja lisätietoja:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKG8kDj4BeeVLSt4NY7HZyyu8AwZpH4JddrU5xNvHnGuYPnQ/viewform

PS. Vaikka kuntisohjelma on taas poikkeuksellisesti siirtynyt sunnuntaille, voi keskiviikkona tulla jälleen hengaamaan, juttelemaan ja pelailemaan osakunnan Discord-kanavalle! Kanavalle voit liittyä tästä linkistä:
https://discord.gg/MgBfh7JDTh


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 5.3. Virkailijanvaihtokaronkka


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.