Varsinainen viikko 6/2017

Varsinainen viikko 6/2017

Hei!

 

Viikolla 6 osakunnalla on ohjelmassa ajanhallintavinkkejä sekä lastenkutsut. Nähdään keskiviikkona!

 

8.2.2017 Klo 19 Kuntailta: Päivi Kohta

12.2.2017 Klo 14 VaNa:n lastenkutsut

Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: PÄIVI KOHTA

 

Päivi Kohta Nyyti Ry:stä puhuu keskiviikkona kuntiksessa osakuntalaisille ajanahallintaan liittyvistä teemoista. Nyt on hyvä mahdollisuus napata hyvät vinkit kevään opiskeluille!

Sunnuntaina klo 14

VANAN LASTENKUTSUT

 

Tervetuloa osakuntalaiset ja erityisesti osakuntalaisten lapset 12.2. klo 14.00 alkaen osakunnalle viettämään hurjanhauskoja kekkereitä! Luvassa on jos jonkinlaista ohjelmaa, joka soveltuu kaikenikäisille lapsille: VSO-nainen ja VSO-mies ovat luvanneet tulla juhliin mukaan leikkimään ja laulamaan, ja saattaapa luvassa olla myös hauenpyyntiä, sekä paljon muuta hauskaa tekemistä. Luvassa on myös legendaarinen miesten kakkukilpailu, jonka viimekertaisista taidonnäytteistä nuoret osakuntalaiset ovat saattanneet vain kuulla vesi kielelle herahtaen. Jos olet siis mies, osallistu kakkukilpailuun tuomalla juhlaan paras taidonnäytteesi, ja voita itsellesi mainetta, kunniaa ja ihailevia katseita! Tervetuloa!

Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/768531659965061/

HUOMAA MYÖS:

Keskiviikkona kuntaillan jälkeen aloitamme herrapäivällisten suunnittelun. Herrapäivälliset on osakunnan naisten järjestämät juhlat osakunnan miehille. Juhlat pidetään 24.2.2017. Kaikki naiset ovat tervetulleita ideoimaan iloiset juhlat!

 

Hauskaa viikkoa!

 

Terveisin,

Anniina (tsih)

Kommentointi on suljettu.