Varsinainen viikko 6/20

Varsinainen viikko 6/20

Heippa!

Helmikuu alkaa osakunnalla rauhallisesti kuntaillan merkeissä, kun kuulemme pääkaupunkiseudulla opiskelevien partiolaisten toiminnasta.

Ensi viikolla on taas luvassa menoa ja meininkiä: ystävänpäiväsitsien ilmo on nyt auki! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät alta.

Ke 5.2. klo 19 Kuntailta

 

Keskiviikkona 5.2. klo 19

Kuntailta

Puhujavieraat Nordström, Mylläri ja Kettunen Hyden sekä Teepakin hallituksesta kertovat pääkaupunkiseudulla opiskelevien partiolaisten toiminnasta. Ohjelmassa saattaa olla myös pientä kisailua!

Tarjolla tuttuun tapaan myös kestimestariston iltapalaa.

MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA:  

14.2. VSO:n Ystävänpäiväsitsit

Tervetuloa Varsinaissuomalaisen osakunnan ensimmäistä kertaa järjestettäville Ystävänpäiväsitseille! Tule juhlimaan osakuntaystäviesi kanssa, tai nappaa vaikka opiskelukaverisi tai perheenjäsenesi mukaan sitsaamaan. Nämä sitsit ovat avoimet kaikille VSO:n ystäville!

Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.00 ja pöytiin siirrytään klo 19.00. Jatkot alkavat noin klo 23.00. Jos tulet pelkästään jatkoille, ilmoitathan etukäteen VSO:n isännille osoitteeseen vso-isanta(at)helsinki.fi.

Sitsit kustantavat 15 euroa kaikille, olitpa sitten fuksi, civis, seniori, kaveri tai muu osakuntalainen! Maksu suoritetaan paikan päällä, mieluiten kortilla.

Pukeudu vaatekaappisi sisällön mukaan vaaleanpunaiseen, punaiseen tai sydämiin! Sitseillä on luvassa myös ystävällistä yllätysohjelmaa! 🙂

Ilmoittatuminen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsBpOgs58xcPOGk60eyl5Ki3PPVkyU8e5NWKzS42GLvBCCQg/viewform?usp=sf_link

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/510097416295990/

21.3. Varsinaissuomalaisen osakunnan 114. vuosijuhla

Tervetuloa viettämään Varsinaissuomalaisen osakunnan 114. vuosijuhlaa Nikolai Sinebrychoffin rakennuttamaan panimorakennus Kiltakellariin. Tänä vuonna juhlimme rakasta osakuntaamme 21.3.2020, joten varaathan päivän jo kalenteriisi!

Cocktail-juhlaa vietetään perinteisesti ennen iltajuhlaa Uuden Ylioppilastalon 6. kerroksessa. Sunnuntaina 22.3. sillis on katettu samaan paikkaan juhlijoiden iloksi. Viikon muu ohjelma päivittyy myös lähempänä h-hetkeä.

Vuosijuhlien ilmoittautuminen avautuu lähiviikkojen aikana.

Kannattaa siis ottaa tapahtuman facebook-event haltuun ja painaa osallistun!

https://www.facebook.com/events/1933373483474108/

Lämpimästi tervetuloa!

terveisin,

Anni & Erika (tsihit)

Kommentointi on suljettu.