Varsinainen viikko 5/2016

Varsinainen viikko 5/2016

Hei!

Osakunnalla on luvassa kulttuuripainotteinen viikko. Keskiviikon kuntiksessa saadaan vinkkejä työnhakuun. Luvassa on myös konsertti, museovierailu ja  leipomista. Lisäksi vuosijuhliin ilmoittautuminen aukeaa tällä viikolla!

Ma 1.2. Vuosijuhlailmoittautuminen aukeaa
Ke 3.2. klo 19 Kuntailta: Työnhakukouluttaja Susan Calonius
Ke 3.2. klo 19.30 Sibafest: Steve Reich – Music for 18 Musicians
Pe 5.2. klo 16 Vierailu Kiasmaan
Pe 5.2. klo 18 Runebergin torttujen leipomista


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: TYÖNHAKUKOULUTTAJA SUSAN CALONIUS, RAVISTUS.FI

Keskiviikkona saamme kuntikseen vieraaksemme työnhakukouluttaja Susan Caloniuksen ravistus.fi:stä. Nyt on oivallinen tilaisuus kuulla ja kysellä, miten työnhakuaan voi edistää. Susan kertoo meille työnhakuun liittyvien yleisten asioiden lisäksi muun muassa työnhakijabrändäyksestä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä työnhausta. Tarjolla myös emännistön iltapalaa.


Keskiviikkona kello 19.30

SIBAFEST: STEVE REICH – MUSIC FOR 18 MUSICIANS


Humanistikerho järjestää konserttiekskun Sibelius-akatemian opiskelijoiden esittämään ”Steve Reich: Music for 18 Musicians” Musiikkitalolla keskiviikkona klo 19.30. Opiskelijahinta on 7e, otathan opiskelijakorttisi mukaan. Lisätietoa tapahtumasta täällä. Ilmoittautumiset Patrik Forsbergille tiistaihin kello 17 mennessä patrik.forsberg@helsinki.fi.


Perjantaina kello 16

VIERAILU KIASMAAN


Käytkö aivan liian harvoin taidenäyttelyssä? Kulttuurisihteerit toivottavat tervetulleiksi ekskursiolle nykytaiteen museoon Kiasmaan. Tule katsomaan taidetta hyvässä seurassa. Lisää näyttelyistä täällä. Vierailu on maksuton. Nähdään Kiasmalla klo 16! Tämän jälkeen on mahdollista lähteä jatkamaan iltaa humanistikerhon rientoihin, joista lisätietoa alla.


Perjantaina kello 18
RUNEBERGIN TORTTUJEN LEIPOMISTA

Humanistikerhon perinteinen Runebergin päivän leipomissessio tapahtuu tänä vuonna osakunnan ulosvuokrauksen takia muualla kuin osakunnalla. Tiedotusta asiasta myöhemmin facebookissa! Humanistikerho tarjoaa leipomisen, joten saavu paikalle auttamaan leivonnassa ja nauttimaan herkullisista lopputuloksista. Tarvitaessa voit myös kysyä lisätietoja patrik.forsberg@helsinki.fi.


HUOMAA MYÖS:
Nettisivuille on avattu upea vuosijuhla-sivu, jonka löydät täältä. Tietoa ohjelman lisäksi juhlan etiketistä! Muista myös facebook-tapahtumat Varsinaissuomalaisen osakunnan 110. vuosijuhla ja Varsinainen vuosijuhlaviikko.

Lisäksi: Vuosijuhlaan ilmoittautuminen aukeaa 1.2.! Ilmoittautumistiedot saatte sähköpostiinne hyvin pian, seuratkaa siis sähköpostianne.

Terv,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.