Varsinainen viikko 51/2017

Varsinainen viikko 51/2017

Hei!

Joulu on taas! Ennen kuin painumme joululomille, osakunnalla on vielä keskiviikkona ohjelmassa joulukuun kokous. Tämän tiedotussihteerin virka-aika alkaa olla lopuillaan, ja ensi vuonna tiedotuksestamme huolehtii Kristiina! Rentouttavaa joulunaikaa ja oikein ihanaa uutta vuotta 2018!

Ke 20.12. Klo 19: Joulukuun kokous
Keskiviikkona kello 19

JOULUKUUN KOKOUS
Joulukuun kokouksessa täydennetään virkoja, joita jäi marraskuun kokouksessa täyttämättä sekä muutamia edustusvirkoja! Kiinnostaako yhteisosakuntalaisuus sinua? Nyt löytyisi siihen sopiva virka! Vai haluatko mukaan hallitushommiin? Siihenkin on mahdollisuus! Tervetuloa kokoukseen asettumaan ehdolle virkaan jos toiseenkin sekä toivottomaan osiskavereille hyvät joulut! Kurkkaa kokouksen esityslista osoitteesta: https://varsinaissuomalainen.fi/kokouskutsut/20-12-joulukuun-kokous/

HUOMAA MYÖS:
– Varsinaissuomalainen 2/2017 on ulkona! Sisällä on mm. osakunnan historiaa 100 vuoden takaa, Suomi 100 -tuotteet testissä ja viinityökalukokeilu. Ensi viikon kokouksessa paperiversio osiksella, hae luettavaa jouluksi! Netissä lehden voit lukea osoitteessa: https://issuu.com/varsinaissuomalainen/docs/varsinaissuomalainen_2_2017_web

– Jos vielä et ole pistänyt kalenteriisi ylös virkailijoiden perehdytysbrunssia, tee se nyt! Perehdytysbrunssi on 6. tammikuuta ja kaikkien tämän vuoden ja ensi vuoden virkailijoiden toivotaan saapuvan paikalle!

– Kuntikset alkavat ensi vuonna keskiviikkona 10.1. Kuntiksen ohjelma selviää myöhemmin.

– Turun ja Porin läänin Topeliussitsit päräyttävät vuoden 2018 sitsikauden auki! Topeliussitsit pidetään omissa osakuntatiloissamme 12. tammikuuta. Tapahtumasta seuraa lisää infoa pian.

Lämpimät ja jouluiset kiitokset kuluneesta vuodesta,
Anniina (tsih.)

Kommentointi on suljettu.