Varsinainen viikko 50/2017

Varsinainen viikko 50/2017

Hei!

Viikon osisohjelma alkaa oman mielen ja kehon haastamisella ihanassa osisseurassa ilman paineita ja täysin oman jaksamisen mukaan! Porrashaasteen lisäksi keskiviikon aikana järjestetään jouluinen kuntailta. Torstaina päästään nautiskelemaan lämpimistä löylyistä!

Ke 13.12. Klo 00:00 Eeppinen porrashaaste 24h
Ke 13.12. Klo 19 Kuntailta: Piparien leivontaa ja koristelua
To 14.12. Klo 17 VaNan Löyly-eksku

Keskiviikkona klo 00:00
EEPPINEN PORRASHAASTE 24H
Milloin viimeksi olet antanut kaikkesi? Nyt on siihen fantastinen mahdollisuus! Vuoden viimeinen haaste alkaa 13.12. klo 00.00 (tiistai-keskiviikon välisenä yönä) Uudella ylioppilastalolla. Tarkoituksena on nousta portaita 24 tunnin aikana mahdollisimman monta kertaa. Tässä haasteessa ei voi hävitä, vaan itsensä voittaminen on taattua. Jokaisen pitää ottaa oma taso huomioon ja lepäillä tarpeen vaatiessa. Osakunta myös tarjoaa osallistujien jaksamisen helpottamiseksi ruokaa. Paikalle voi saapua myös kannustusjoukoksi tai osallistumaan vain lyhyeksi ajaksi!
Tapahtuma: https://www.facebook.com/events/325740291238251/

Keskiviikkona klo 19
KUNTAILTA: PIPARIEN LEIVONTAA JA KORISTELUA
Vuoden viimeisen kuntaillan kunniaksi leivomme ja koristelemme kuntiksessa pipareita! Jouluisen tunnelmoinnin ohessa on mahdollisuus osallistua pikaisesti porrashaasteeseen tai tsemppailla osallistujia.

Torstaina klo 17
VANAN LÖYLY-EKSKU
Varsinaisten naisten kerho VaNa järjestää pikkujoulusaunan ekskulle ilmoittautuneille! Saunavuoro alkaa klo 17 ja kestää kaksi tuntia. Saunomisen jälkeen menemme yhdessä syömään johonkin ja pidämme samalla VaNan vuosikokouksen. Mikäli unohdit ilmoittautua mukaan saunomaan, voit silti tulla mukaan syömään!

Terveisin,
Anniina (tsih)

Kommentointi on suljettu.