Varsinainen viikko 50/2016

Varsinainen viikko 50/2016

Hei!

 
Tämän vuoden viimeinen viikkomaili on tässä! Pian on aika vetäytyä rentoihin joululomatunnelmiin, mutta sitä ennen ehditään vielä kokoustaa ja nauttia tunnelmallisesta joulumusiikista.

Ke 14.12. klo 19 Joulukuun kokous
La 17.12. klo 15 YL:n joulukonsertti
 

Keskiviikkona kello 19

JOULUKUUN KOKOUS

Vuoden viimeinen kokous ja paljon asiaa: virkoja, toimikuntia, asukkaan valinta Hämeentien asuntoon, keskustelua osakunnan asunnoista, ensi vuoden toimintasuunnitelman käsittelyä ja paljon muuta kiinnostavaa ja ajankohtaista. Osakuntavuotta kannattaa tulla päättämään tämän monipuolisen kokouksen merkeissä. Tarjolla on herkullista kokousevästä ja tietysti myös hauskaa seuraa, nähdään keskiviikkona!


Lauantaina kello 15

YL:N JOULUKONSERTTI

Mikä olisikaan parempaa joulunodotustekemistä kuin osakunnan perinteinen joulukonserttivierailu kivojen tyyppien kanssa! Tänä vuonna lähdetään Johanneksenkirkkoon kuuntelemaan Ylioppilaskunnan Laulajien tunnelmointia. Jäljellä on vielä muutama opiskelijahintainen lippu, joten jos mielit mukaan, laita pikaisesti viestiä jussilaliisa@gmail.com. Liput kustantavat vain 5e. Nähdään ilmoittautuneiden kanssa kirkon edessä 14.45.

MUISTA MYÖS:

-Hämeentien yksiötä voi hakea joulukuun kokoukseen eli 14.12. mennessä. Huomaathan, että asuntoon voi muuttaa jo 1.1. alkaen. Asukkaan valintaan ei kuitenkaan vaikuta se, pystytkö muuttamaan jo tammikuussa vai vasta helmikuussa.

-Muistathan myös hakea päätoimittajan ja fuksimestarin virkoja, liittyä apuemännistöön ja -isännistöön sekä asettua ehdolle lukuisiin eri luottamustoimiin, joista lisätietoa sähköpostissa, jonka saitte muutama päivä sitten. Lisäksi ensi vuoden spesiaalien vuosijuhlien vuosijuhlatoimikuntaan liityt kätevästi samalla.

-Joulukuun viimeinen tapahtuma eli UV-sitsit on paras lähtölaukaus vuoteen 2017 – ilmoittaudu siis pian! Lisätietoja https://www.facebook.com/events/1617051168596653/
 
-Myös Topelius-sitseille 14.1. ilmoittautuminen on jo alkanut ja se onnistuu 11.1. asti, lisätietoja https://www.facebook.com/events/1784880945087204/

 
p.s. Uudet virkailijat! Perehdytysbrunssi tulee heti 8.1., varaa aika jo kalenteriisi!

Tästä huippuhauskasta vuodesta kiittäen ja kumartaen,

Matleena
tiedotussihteerinne vuosimallia 2016


Kommentointi on suljettu.