Varsinainen viikko 49/2016

Varsinainen viikko 49/2016

Hei!

 
Tällä viikolla on luvassa Itsenäisyyspäivän juhlintaa pitkän kaavan mukaan ja keskiviikon kuntiksessa päivitetään CV:itä kevättä varten.

Ti 6.12. klo 12 Itsenäisyyspäivä Varsinaissuomalaisella osakunnalla
Ke 7.12. klo 19 Kuntailta: CV-työpaja
 

Tiistaina kello 12

ITSENÄISYYSPÄIVÄ VARSINAISSUOMALAISELLA OSAKUNNALLA

Tervetuloa VSO:lle viettämään itsenäisyyspäivää juhlallisin menoin. Päivä on pitkä ja siihen sisältyy monenlaista ohjelmaa. Mikä olisikaan hauskempaa kuin pyhittää koko itsenäisyyspäivä hengailuun osakuntakavereiden kanssa.

Päivän ohjelma vielä kootusti:
11.00 Fuksitentti osakuntanauhaa hakeville fukseille
12.00 Itsenäisyyspäivän päiväjuhla
13.00 Kahvittelu
n. 16 Lähtö soihtukulkueeseen
n. 19.15 Lähtö osakunnalta illalliselle
19.30 Illallinen ravintola Sinnessä

Lisätietoja:

Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: CV-TYÖPAJA

Joulukuun jo toiseksi viimeisessä kuntiksessa laitetaan CV:t kuntoon kevättä ja työnhakua varten. Oletko aina miettinyt, onko CV:si ok? Nyt saat muilta vertaistukea ja kommentteja sekä ulkoasuun että sisältöön (ottamalla CV:si mukaan). Luvassa on myös vinkkejä työnhakuun. Emännistö tarjoilee iltapalaa. Nähdään klo. 19!

MUISTA MYÖS:

-Hämeentien yksiötä voi hakea joulukuun kokoukseen eli 14.12. mennessä. Vastaathan myös listille tulleeseen kyselyyn osakunnan asunnoista. Tämä on mahdollista 9.12. mennessä ja voit voittaa leffaliput.
 
YL:n joulukonserttiin 17.12. klo 15 voi ilmoittautua osoitteeseen jussilaliisa@gmail.com. Liput kustantavat opiskelijoille 5e/kpl.

Iloista joulumieltä toivottaen,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.