Varsinainen viikko 47/2017

Varsinainen viikko 47/2017

Hei!

Tunnettu bloggaaja vie tämän viikon kuntiksessa osakuntalaiset pohdiskelemaan rahaa opiskelijanäkökulmasta. Viikon viimeiseksi päiväksi osakuntalaisille on järjestetty kulttuuriohjelmaa!

Ke 22.11. Klo 19 Kuntailta: Bloggaaja Julia Thuren
To 26.11. Klo 19 Koivu ja Täh -ekskursio

Keskiviikkona kello 19
KUNTAILTA: BLOGGAAJA JULIA THUREN
Juliaihminen-blogin kirjoittaja Julia Thuren tulee kertomaan osakunnalle tietokirjastaan, jota on kirjoittamassa. Kirjan aiheena on raha, ja Julia haluaa aiheeseen myös opiskelijanäkökulmaa mukaan. Kuntiksen aiheena on sijoittaminen opiskelijanäkökulmasta sekä keskustelua siitä, miten ja minkä verran opiskelijat ylipäätään keskustelevat rahasta esimerkiksi ystäviensä kanssa. Tervetuloa tutustumaan aiheeseen ja pohdiskelemaan aihetta omasta näkökulmastasi!

Sunnuntaina kello 19
KOIVU JA TÄH -EKSKURSIO
Osakunta lähtee sunnuntaina 26.11. klo 19 katsomaan Koivu ja Täh -esitystä Espoon kulttuurikeskukseen. Esityksen ovat tehneet mieskuoro KYL, tanssiryhmä KYppendales ja videotaiteilja Sellekhanks. Esityksessä mukana on loistamassa myös VSO:lainen Roosa Rantala! Liput kustantavat 6 euroa, ja muutamia lippuja on vielä muutama jäljellä. Voit kysellä lippuja laittamalla viestiä osoitteeseen linda.metsanpera@hotmail.fi. Ilmoittautuneet saavat lisää tietoa ekskusta lähempänä sunnuntaita.

HUOMAA MYÖS:
-Osakunnalle menemistä tulee ensi viikolla välttää kaikkina muina päivinä kuin keskiviikkona. Savolaisella osakunnalla on heidän kakkosjuhlaviikko, jonka vuoksi tilat ovat varattu SavOn käyttöön. Jos sinun kuitenkin on pakko käväistä osakunnalla jonain toisenakin päivänä, ajoita vierailu aamupäivään!

Terveisin,

Anniina (tsih.)

Kommentointi on suljettu.