Varsinainen viikko 47/2022

Varsinainen viikko 47/2022

Varsinainen viikko 47/2022

Hei osakuntalaiset!

HUOMIO: VSO toimii jatkossa väistötiloissa Uuden ylioppilastalon remontin vuoksi. Väistötilat ovat seuraavat:

  • Domus Gaudium (Mechelininkatu 3C, Helsinki)
  • Satakuntatalo (Lapinrinne 1, Helsinki)

Tapahtumia järjestetään kummassakin osoitteessa. Tiedotamme kaikkien tapahtumien sijainneista somessa ja näissä viikottaisissa infokirjeissä, joten seuraathan tiedotustamme! Jos olet tulossa tapahtumaan, mutta et löydä perille tai ole varma tapahtuman sijainnista, ole yhteydessä kehen tahansa hallituksen jäseneen tai lähetä viestiä esim VSO:n Whatsapp-ryhmässä, Facebook-sivulla tai sähköpostilla.


TÄLLÄ VIIKOLLA:

23.11. Osakunnan kokous

Tällä viikolla vuorossa on osakunnan marraskuun kokous. Kokous järjestetään tuttuun tapaan Domus Gaudiumilla (Mechelininkatu 3C) klo 19 alkaen. Tässä kokouksessa tullaan valitsemaan virkailijoita niin hallitukseen kuin sen ulkopuolellekin. Jos olet siis hivenenkään kiinnostunut jostain avoimesta virasta, osallistu tähän kokoukseen ❤️ Tsekkaa myös virkojen kähmintälista!

25.11. Pikkujoulusitsit

Pikkujoulusitsit järjestetään 25.11 osoitteessa Mechelininkatu 3C. Tule silloin nauttimaan rennosta pikkujoulumeiningistä sekä hyvistä sitseistä. Kokkarit alkaa 18:00 ja itse sitsit lähtevät käyntiin 18:30. Sitsien hinta on 10€, jonka voi maksaa Mobilepaylla numeroon 040 087 4234. Ilmo sitseille menee kiinni 22.11 klo 23:59.

Ilmoittautumislomakkeeseen

This week in English:

On Wednesday, it is time for our official November meeting. In this meeting, we will be electing board members and other officials, so if you are the slightest bit interested in one of our open roles, this is the meeting to join! Meeting starts at 7pm at Satakuntatalo as usual.

On Friday 25 November, join us for "pikkujoulut", the traditional pre-Christmas celebration. The party takes place at Mechelininkatu 3C and starts at 6pm. The price of entry is 10€. Sign up via the form here.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

6.12. Itsenäisyyspäivä & itsenäisyyspäivän illallinen

Tervetuloa osakunnan itsenäisyyspäivä illalliselle ravintola Elmiin! Ravintola Elm on rennon lämminhenkinen ravintola Kaivopuiston laidalla, jossa kokkaillaan turhia kikkailematta, välimerellisistä mauista inspiroituen ja sesonkeja seuraten. Meille on varattu pöytä ravintolaan kello 20:00 alkaen. Siirrymme yhdessä sinne soihtukulkueen jälkeen, mutta olet tervetullut mukaan, vaikket päivän muuhun ohjelmaan osallistuisikaan. Ravintolan osoite on Puistokatu 4, 00140 Helsinki.

Kaikille osallistujille on tarjolla menu hintaan 42 € (kala +3 € ja liha + 8 €) Ravintola on toivonut ennakkoilmoittautumista, joten saat varmistettua paikkasi vain täyttämällä lomakkeen! Illallinen on omakustanteinen.

Ilmoittaudu 29.11. mennessä!

Ilmoittautumislomakkeeseen

In English: December 6th is the Independence Day of Finland, and thus a day of big celebrations. VSO is organising an Independence Day dinner at restaurant Elm (Puistokatu 4, Helsinki). The menu costs 42€ per participant. You must sign up beforehand (by 29 November) if you're joining us: sign-up form.


SYKSYN 2022 TAPAHTUMAT:

  • 6.12. Itsenäisyyspäivä & itsenäisyyspäivän illallinen

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Virkojen kähmintälista

Osakunnan hallitus on julistanut haettavaksi vuoden 2023 virat. Asiasta on tullut erillinen sähköposti aiemmin. Hallitus on nyt myös valmistellut virkojen kähmintälistan, johon voi alustavasti ilmoittaa kiinnostuksensa virkoja kohtaan. Listaan voi myös ehdottaa kaverin nimeä hauskalla fontilla. Lista ei ole sitova vaan antaa suuntaa sille, kuinka paljon kiinnostuneita kuhunkin virkaan löytyy! Linkki kähmintälistaan: https://docs.google.com/document/d/1f46jZUfCDKBLx0KJE2yqmWgCifz1VeeznsW-ucFjleo/edit?usp=sharing

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

Kommentointi on suljettu.