Varsinainen viikko 47/2021

Varsinainen viikko 47/2021

Hei!

Tämän viikon keskiviikkona pidetään osakunnan marraskuun kokous, jossa muun muassa valitaan ensi vuoden hallituksen jäsenet ja muut virkailijat. Perjantaina osakunta siirtyy joulutunnelmiin fuksien järjestämien pikkujoulujen merkeissä!

Osakunnan tilaisuuksissa huolehditaan tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 24.11. klo 19 Osakunnan kokous
Pe 26.11. klo 20 Pikkujoulut


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
24.11. Osakunnan kokous

Marraskuun kokouksessa valitaan ensi vuodelle hallituksen jäsenet ja muut virkailijat. Kokoukseen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Jos osallistut kokoukseen etänä ja haluat käyttää äänioikeuttasi, ilmoittaudu etukäteen tällä lomakkeella viimeistään 24.11. klo 12. Sihteeri lähettää ennen kokousta ilmoittautuneille äänioikeutetuille henkilökohtaisen äänestyskoodin sähköpostitse. Jos osallistut kokoukseen paikan päällä, sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Linkki Zoom-kokoukseen

Meeting ID: 623 8202 7956
Passcode: 976451

Ehdolle asettuminen
Osakunnan hallitus on julistanut haettaviksi vuoden 2022 virat. Hakujulistus löytyy sähköpostista ja verkkosivuilta.

Jos haluat asettua ehdolle hallitukseen ja/tai johonkin virkaan, tule kokoukseen ja asetu siellä ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, tee kirjallinen hakemus ja toimita se 24.11. klo 12.00 mennessä hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Hakemukseen on hyvä kirjoittaa, mitä virkaa haet ja miksi sinut kannattaisi valita virkaan.

Voit merkitä jo ennakkoon alustavan kiinnostuksesi “virkojen kähmintälistaan”. Listalta näkee, jos esimerkiksi useampi olisi kiinnostunut samasta pestistä, niin ei tarvitse ryhtyä hoitamaan virkaa yksin. Kannattaa siis vilkuilla listaa ja laittaa oma (tai kaverin) nimi viran alle!

Hallituksessa ja virkailijoina voi olla sekä VSO:n varsinaisia että ulkojäseniä (= ei HYYn jäseniä). Hallituksessa kuitenkin vähintään neljän jäsenistä on oltava osakunnan varsinaisia jäseniä.

Viran voi myös jakaa vaikka kaverin kanssa, jos viran hoitaminen yksin tuntuu liian isolta työltä. Hallitusvirat voi jakaa esimerkiksi puolivuotiskausittain ja monissa hallituksen ulkopuolisissa viroissa voi olla yhtä aikaa useampi virkailija.

Lisätietoa viroista voi kysyä hallitukselta (vso-hallitus@helsinki.fi) ja nykyisiltä virkailijoilta, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.

Perjantaina klo 20
26.11. Pikkujoulut

Osakunnan fuksien järjestämät perinteiset pikkujoulubileet ovat täällä taas! Pikkujoulut pidetään osakunnalla klo 20.00 alkaen, ja pukukoodi on ytimekkäästi joulu. Juhliin osallistuminen on kaikille ilmaista! Ilmoittautuminen sulkeutuu 24.11. klo 10.00.

Ilmoittaudu pikkujouluihin tästä!


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 3.12. Osakunta-appro

Valtavan suosion saanut Osakunta-appro palaa jälleen!

Approssa kierrellään eri osakunnilla ja kerätään seikkailun tiimellyksessä leimoja passiin. Mukana ovat kaikki Helsingin yliopiston osakunnat — tänä vuonna uutena myös Nylands Nation. Ilta huipentuu jatkoihin Hämäläis-Osakunnalla ja Ostrobotnialla, joissa pääsee bilettämään aina aamuneljään asti. Molemmilla jatkoilla esiintyy DJ ja Hämis-jatkoilla on myös live-musiikkia!

Approon osallistuakseen ei tarvitse olla minkään osakunnan jäsen, opiskelijakortti riittää. Passin hinta on kaikille kymmenen (10) euroa ja sisältää haalarimerkin sekä pääsyn jatkoille. Pääset sisään vain lipussasi lukevaan jatkopaikkaan. Lipunmyynti alkaa maanantaina 8.11. klo 14 kide.appissa.

Katso lisää Facebook-tapahtumasta.

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä

Tervetuloa juhlistamaan itsenäisyyspäivää osakunnalle 6.12.2021!

Itsenäisyyspäivä osakunnalla starttaa päiväjuhlan merkeissä klo 12.00 Uudella ylioppilastalolla 4. kerroksen juhlasalissa (kaksi kerrosta osakuntatilojemme alapuolella). Luvassa on mm. kerhomme VaLa:n laulu- ja musiikkiesitys, puheita sekä tietysti nauhojen ja kuppien jakoa.

Päiväjuhlaan ja kahvituksiin ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta.

Päiväjuhlan pukukoodina on tumma puku ja osakuntanauha.

Huom!
Jos olet fuksi ja tulet hakemaan osakuntanauhaa, saavu osakunnalle kuitenkin jo tuntia aikaisemmin eli klo 11.00 fuksitentin tekemistä varten. Fuksitentin tekeminen on edellytys nauhan myöntämiselle.

Ilmodeadline päiväjuhlaan on keskiviikko 1.12.

Päiväjuhlan jälkeen on luvassa kakkukahvitukset osakunnalla ja myöhemmin noin klo 16 lähtö itsenäisyyspäivän juhlakulkueeseen. Kulkueeseen osallistuvien kannattaa pukea lämpimästi päälle. Kulkueen jälkeen palaamme osakunnalle noin klo 18, jonka jälkeen on ennakkoon ilmoittautuneille luvassa illallistamista yhdessä Savolaisen osakunnan kanssa.

SavOn ja VSO:n itsenäisyyspäivän iltajuhla
Osakunnat järjestävät yhteisen Linnan juhlien kisakatsomon ja iltajuhlan Vinnillä 6.12.2021 heti opiskelijoiden soihtukulkueen jälkeen.

Paikalle Uudelle ylioppilastalolle voi saapua omaan tahtiin heti ylioppilaiden soihtukulkueen päätyttyä noin kello kuuden jälkeen. Salissa on pitopalvelun seisova pöytä ja katsomo Linnan juhlien lähetyksen seuraamista varten. Myöhemmin illalla salin lattia raivataan tyhjäksi tanssiaisten tieltä.

Osallistuminen kustantaa 15 € ja vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumiset 25.11. mennessä. Pukukoodina on arkipuku.

Osallistumisen voi maksaa paikan päällä tai tilisiirtona myöhemmin sähköpostissa saapuvilla maksuohjeilla.

Illallistamiseen ilmoittaudutaan tällä lomakkeella to 25.11. mennessä.


MUUTA AJANKOHTAISTA:

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa.

Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.