Varsinainen viikko 46/2021

Varsinainen viikko 46/2021

Hei!

Tällä viikolla kuntiksessa meillä on puhujavieras. Muista myös valita itsellesi virkailijapesti ensi vuodelle! Voit merkitä kiinnostuksesi ”virkojen kähmintälistaan”. Lue lisää alta.

Lisäksi iloisia uutisia: HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat jälleen muuttuneet, ja 1.10. alkaen myös juhlatilaisuuksien järjestäminen tiloissa on sallittua! Henkilömäärärajoituksia ei ole, ja Uuden alaovi on taas auki. Kuntailloissa huolehditaan yhä tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 10.11. klo 19 Kuntailta: väikkärikuntis

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19

17.11. Kuntailta

Tällä viikolla pääsemme tutustumaan, millaista on tehdä tutkimusta väitöskirjaa varten Aalto-yliopistossa ja Helsingin yliopistossa. Puhujina ovat vuonna 2020 Aalto-yliopistosta radiotekniikan alalta väitellyt Mikko Heino sekä vuoden 2021 genetiikan alalta Helsingin yliopistosta väitelly Sini Kerminen.

Voit jättää jo ennakkoon kysymyksiä puhujille! Jätä kysymyksesi Q&A-lomakkeen kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP4p2Te0ThUxYjmEVe7KXYnJhPuZJFRlRMu2YaqtTJZ1KXZQ/viewform

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 3.12. Osakunta-appro

Valtavan suosion saanut Osakunta-appro palaa jälleen!

Approssa kierrellään eri osakunnilla ja kerätään seikkailun tiimellyksessä leimoja passiin. Mukana ovat kaikki Helsingin yliopiston osakunnat — tänä vuonna uutena myös Nylands Nation. Ilta huipentuu jatkoihin Hämäläis-Osakunnalla ja Ostrobotnialla, joissa pääsee bilettämään aina aamuneljään asti. Molemmilla jatkoilla esiintyy DJ ja Hämis-jatkoilla on myös live-musiikkia!

Approon osallistuakseen ei tarvitse olla minkään osakunnan jäsen, opiskelijakortti riittää. Passin hinta on kaikille kymmenen (10) euroa ja sisältää haalarimerkin sekä pääsyn jatkoille. Pääset sisään vain lipussasi lukevaan jatkopaikkaan. Lipunmyynti alkaa maanantaina 8.11. klo 14 kide.appissa.

Katso lisää Facebook-tapahtumasta.

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 26.11. Pikkujoulut

Fuksien järjestämät pikkujoulut saapuvat tauon jälkeen! Tule katsomaan, mitä vuoden 2021 fuksimme ovat keksineet vanhemmille osakuntalaisille. Lisätietoa tulossa lähiaikoina, joten seuraathan sähköpostiasi ja Quartersjengiä!

Pe 3.12. Osakunta-appro

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Virkailijahaku on auki

Osakunnan hallitus on julistanut haettaviksi vuoden 2022 virat. Hakujulistus löytyy sähköpostista ja verkkosivuilta. Virkailijat valitaan osakunnan marraskuun kokouksessa 24.11.

Mikä on virkojen kähmintälista? Voit merkitä jo ennakkoon alustavan kiinnostuksesi kähmintälistaan. Listalta näkee, jos esimerkiksi useampi olisi kiinnostunut samasta pestistä, niin ei tarvitse ryhtyä hoitamaan virkaa yksin. Kannattaa siis vilkuilla listaa ja laittaa oma (tai kaverin) nimi viran alle!

Jos haluat asettua ehdolle hallitukseen ja/tai johonkin virkaan, tule VSO:n marraskuun kokoukseen 24.11. klo 19.00 ja asetu siellä ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, tee kirjallinen hakemus ja toimita se 24.11. klo 12.00 mennessä hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Hallituksessa ja virkailijoina voi olla sekä VSO:n varsinaisia että ulkojäseniä (= ei HYYn jäseniä). Hallituksessa kuitenkin vähintään neljän jäsenistä on oltava osakunnan varsinaisia jäseniä.

Viran voi myös jakaa vaikka kaverin kanssa, jos viran hoitaminen yksin tuntuu liian isolta työltä. Hallitusvirat voi jakaa esimerkiksi puolivuotiskausittain ja monissa hallituksen ulkopuolisissa viroissa voi olla yhtä aikaa useampi virkailija.

Lisätietoa viroista voi kysyä hallitukselta (vso-hallitus@helsinki.fi) ja nykyisiltä virkailijoilta, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa.

Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.