Varsinainen viikko 46/2020

Varsinainen viikko 46/2020

Hei!

Uusi viikko tuo mukanaan uudet kujeet kun ensi vuoden virkailijat valitaan sekä viikon päätteeksi hybridisitsataan. Muista ilmoittautua mukaan!

Viesti on tällä kertaa melko pitkä. Luethan sen kuitenkin huolella läpi osallistuessasi edes jompaan kumpaan tulevan viikon tapahtumista 🙂

Ke 11.11.   Osakunnan marraskuun kokous
La 14.11.   Koronakaamossitsit

Keskiviikkona 11.11. klo 19-21
Marraskuun kokous

Marraskuun kokous tarkoittaa virkailijoiden valintaa vuodelle 2021. Kokoukseen on tällä kertaa mahdollista osallistua sekä fyysisesti osakunnalla että etänä Zoom-yhteyden kautta.

Osakunnan tiloissa sallittu osallistujamäärä on 20 henkilöä, joten ilmoittauduthan etukäteen. Suosittelemme kuitenkin etäosallistumista, mikäli et ole ehdolla hallitusvirkaan tai läsnäolosi paikan päällä ei ole välttämätön. Äänestäminen etänä on myös mahdollista.

Linkit

Tästä Zoom-kokoukseen
Täältä ilmoittaudut osallistuvasi kokoukseen osakunnalla
Täältä ilmoittaudut osallistuvasi kokoukseen etänä Zoomissa

Ilmoittautumislomakkeet sulkeutuvat keskiviikkona 11.11. klo 12.

Etänä osallistuminen ja äänestäminen
Mikäli osallistut kokoukseen etänä ja haluat käyttää puhe- ja äänioikeuttasi, ilmoittaudu kokoukseen etäilmoittautumislomakkeen (yllä) kautta. Ennakkoilmoittautuneet äänioikeudelliset etäosallistujat voivat myös äänestää kokouksessa. Osakunnan fukseilla on myös äänioikeus.

Äänestäminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta, jonne syötetään henkilökohtainen äänestyskoodi. Sihteeri Emilia Voltti lähettää ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen henkilökohtaisen äänestyskoodin kokouspäivänä. Lomake lähetetään osallistujille kokouksessa. Sihteeri näkee ainoastaan mitkä koodit ovat äänestäneet, ei mitä ne ovat äänestäneet.

Ehdolle asettuminen
Osakunnan hallitus on julistanut haettaviksi vuoden 2021 virat. Hakujulistuksen löydät sähköpostista sekä verkkosivuilta. Toivomme kaikkia hallitusvirkaa hakevia lähettämään etukäteen kirjallisen hakemuksen keskiviikkoon 11.11. klo 12 mennessä hallitukselle sähköpostilla (vso-hallitus@helsinki.fi).

Virkoja voi ja kannattaa hakea rohkeasti, oli kuinka nuori tai vanha osakuntalainen tahansa. Hakemus saattaa kuulostaa viralliselta, mutta sitä ei kannata pelästyä. Jos pääset osallistumaan kokoukseen paikan päällä tai etänä, voit esitellä itsesi kokouksessa. Tällöin hakemukseen riittää tieto siitä kuka olet, ja mihin virkaan haet.

Jos et pääse kokoukseen, hakemukseen kannattaa kirjoittaa laajemmin, miksi olisit sopiva valinta virkailijaksi, miksi haet tätä virkaa ja onko sinulla kenties ideoita viran toteuttamiseen liittyen.

Jos sinulla on kysymyksiä mihin tahansa virkaan liittyen, voit olla yhteydessä nykyiseen viranhaltijaan. Jos et tiedä kuka on nykyinen virkailija tai haluat yleisesti tietää hakumenettelystä, voit aina olla yhteydessä hallitukseen. Instagramista kannattaa myös kurkata nykyisten virkailijoiden esittelyitä!

 

Lauantaina 14.11. klo 17-22
Koronakaamossitsit

Ei kellää mittää ikävä sitsaamaa olis? Tietty on ja siksi hallitus järjestää kaikkien iloksi ylimääräiset koronasitsit!

Yllätyssitsit järjestetään hybridiversiona, eli ilmoittautuneet plassataan kuuden hengen seurueisiin vapaaehtoisten osakuntalaisten luo. Nämä pöytäseurueet ovat sitten yhteydessä toisiinsa etänä. Tarjolla on siis etä- ja livesitsien parhaat puolet: kerrankin kuulee, mistä pöydän toisessa päässä keskustellaan osiksen yhteisöllisyyttä unohtamatta. Mikäli ajatus osakuntalaisten kutsumisesta kotiisi innostaa ahdistamisen sijaan, ilmoittaudu rohkeasti järjestäjäksi. Vaikkei opiskelijakämpästäsi löytyisikään ihan kuutta tuolia tai muuten täydellisiä sitsipuitteita, sitsata voi vaikka sohvapöydän ympärillä.

Sitsit ovat ilmaiset fukseille ja kunkin pöytäseurueen isännöijälle. Civiksille hintaa kertyy 5€, senioreille 10€. Kestimestari valmistaa alkupalan ja jälkiruuan etukäteen sekä pakkaa nämä ja pääruoan ainekset valmiiksi. Ruokakassit ovat haettavissa osakunnalta perjantaina 13.11. kello 18.00 alkaen. Samalla mukaan voi halutessaan ostaa klubimestarien juomakassin, mutta muuten sitsit toimivat OPM-periaatteella.

Sitsit alkavat 17.00 pöytäseurueen kesken pääruoan kokkaamisella, pöydän kattamisella ja etäyhteyden ottamisella jne. Kello 18.00 alkaa juhlien virallinen pöytäosuus. Sitsit loppuvat viimeistään 22.00 mennessä naapurisovun säilyttämiseksi. Ps. tiskataan ja siivotaan sitsien loputtua yhdessä, ettei kaikki jää pöytäseuran isännän vastuulle.

Lisätiedot pöytäseurasta, lokaatiosta, maksusta jne. lähetetään ilmoittautumisen sulkeuduttua.
Ilmoita itsesi mukaan täältäLomake sulkeutuu keskiviikkona 11.11. klo 12.

Mitä: Sitsit <3 ilman osallistujarajoituksia
Missä: Jonkun ilmoittautuneen kotona
Milloin: lauantaina 14.11.2020 kello 17.00-22.00
Miksi: Koska eihän pieni pandemia voi estää osakuntalaisten sitsaamista
Paljonko: fukseille ja pöytäseurueen isännöijälle ilmaiset, civikset 5€, seniorit 10€
Pukukoodi: Tumma puku, osakuntanauha ja akateemiset ansiomerkit

Kurkkaa myös fb-tapahtuma.

 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

To 26.11. klo 19-20
Fuksi- ja pikkujoulukeilaus 

VSO:n oma keilakerho, eli Real Bowlers järjestää jouluteemaisen fuksikeilauksen Fun Bowlingin keilahallissa (Helsinginkatu 25) torstaina 26.11. klo 19-20. Ja kun tämä on fuksikeilaus, niin sehän tarkoittaa, että tämä on fukseille ilmaista!
Ratoja on keilailua varten varattu 5 kpl, eli 20 henkeä mahtuu pelaamaan. Ilmoittaudu siis nopeasti, jos mielit varmasti tulla mukaan.

Ilmoittautumiset voitte tehdä Joonas Palmulaaksolle whatsappissa 0451129987. Ilmoittautumiset olisi parasta tehdä 23.11. mennessä.
Muille kuin fukseille keilauksen hinta on 6€.

Tällä kertaa joudumme valitettavasti jättämään välistä perinteisen ranteidenletkeytyksen. Ja koska keilaaminenhan tapahtuu sisätiloissa, on oman maskin käyttö suositeltavaa.

Kurkkaa myös fb-tapahtuma.

 

Terveisiä OYV:ltä!

Mikä se Osakuntien yhteisvaltuuskunta edes on? Mitä pääsee tekemään, jos lähtee hallitukseen tai toimikuntiin? Voiko OYV:hen liittyä, jos touhuaa jo omalla osakunnallaan kaikenmoista? Entäpä se OYV:n strategia, josta on joskus ollut puhetta – missä jamassa se oikein on? Voiko siihen vielä vaikuttaa? Näihin kysymyksiin olisi tarjolla vastauksia marraskuussa, tarkemmin sanottuna 11.11. klo 18 alkaen! Silloin Osakuntien yhteisvaltuuskunta järjestää rennon iltaman, jossa esittelemme toimintaamme ja tulevan strategiapaperimme isoja linjoja. Jos siis yhteisosakuntalainen toiminta kutkuttaa, tule paikalle kyselemään OYVstä ja kuuntelemaan, mitä nykyisillä toimijoilla on mielen päällään!  Klo 19 on puolestaan luvassa strategian tarkempi esittely. Pitäisikö osakunta-appro kirjata strategiaan, entäpä jokaisen osakunnan OYV-vastaava Tule kertomaan mielipiteesi ja vaikuttamaan paperiin! Tapahtuma järjestetään Hämäläis-Osakunnan osakuntabaarissa klo 18 alkaen (strategiaosuus alkaa klo 19). Jos saavut paikan päälle, ilmoittauduthan etukäteen tällä lomakkeella: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeV4tQaUFPXzf5f07…/viewform.
Huolehdithan koronaturvallisuudesta kasvomaskin ja käsihygienian kera! Iltaan voi osallistua myös hyvin etänä Zoomin välityksellä.
Nyt jo tiedoksi, että OYVn syyskokous pidetään keskiviikkona 2. joulukuuta. Lisätietoa luvassa pian! 🙂

Nähdään,
OYVn hallitus

 —

Kokousterkuin,

Anni & Erika (tsihit)

Kommentointi on suljettu.