Varsinainen viikko 45/2021

Varsinainen viikko 45/2021

Hei!

Tällä viikolla keskiviikon kuntiksessa on luvassa viininmaistelua. Perjantaina taas VSO ja KSO yhdistävät voimansa fuksibileiden merkeissä!

Lisäksi iloisia uutisia: HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat jälleen muuttuneet, ja 1.10. alkaen myös juhlatilaisuuksien järjestäminen tiloissa on sallittua! Henkilömäärärajoituksia ei ole, ja Uuden alaovi on taas auki. Kuntailloissa huolehditaan yhä tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 10.11. klo 19 Kuntailta
Pe 12.11. klo 19 KSO:n ja VSO:n fuksibileet


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
10.11. Kuntailta

Kuntaillan ohjelmassa on tällä viikolla kulttuurisihteerien järjestämää viininmaistelua ihka oikean viininmaistattajan vetämänä! Viinien ja juustojen maisteluun voivat osallistua ennakkoon ilmoittautuneet, mutta paikalle voi ja kannattaa tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista seuraamaan illan ohjelmaa ja kuulemaan kuntisvieraamme urasta.

Perjantaina klo 19
12.11. KSO:n ja VSO:n fuksibileet

Tule nauttimaan uusien tuttavien seurasta KSO:n viihtyisiin tiloihin. Luvassa on erilaisia pelejä, naposteltavaa ja juotavaa!

Tietenkin illan mittaan pääsemme nauttimaan myös VSO:n perinteistä nimittäin haukiringistä ja quartersista! Tätä tapahtumaa ei kannata jättää välistä, oli sitten keskisuomalainen tai varsinaissuomalainen.

Mukana ovat myös kaikille tutut twister, erilaiset korttipelit, beer pong, flip cup ja paljon muuta! Näissä bileissä on taivas vain rajana. Lue lisää täältä.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 3.12. Osakunta-appro

Valtavan suosion saanut Osakunta-appro palaa jälleen!

Approssa kierrellään eri osakunnilla ja kerätään seikkailun tiimellyksessä leimoja passiin. Mukana ovat kaikki Helsingin yliopiston osakunnat — tänä vuonna uutena myös Nylands Nation. Ilta huipentuu jatkoihin Hämäläis-Osakunnalla ja Ostrobotnialla, joissa pääsee bilettämään aina aamuneljään asti. Molemmilla jatkoilla esiintyy DJ ja Hämis-jatkoilla on myös live-musiikkia!

Approon osallistuakseen ei tarvitse olla minkään osakunnan jäsen, opiskelijakortti riittää. Passin hinta on kaikille kymmenen (10) euroa ja sisältää haalarimerkin sekä pääsyn jatkoille. Pääset sisään vain lipussasi lukevaan jatkopaikkaan. Lipunmyynti alkaa maanantaina 8.11. klo 14 kide.appissa.

Katso lisää Facebook-tapahtumasta.

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 26.11. Pikkujoulut

Pe 3.12. Osakunta-appro

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Virkailijahaku on auki

Osakunnan hallitus on julistanut haettaviksi vuoden 2022 virat. Hakujulistus löytyy sähköpostista ja verkkosivuilta. Virkailijat valitaan osakunnan marraskuun kokouksessa 24.11.

Jos haluat asettua ehdolle hallitukseen ja/tai johonkin virkaan, tule VSO:n marraskuun kokoukseen 24.11. klo 19.00 ja asetu siellä ehdolle. Jos et pääse paikalle kokoukseen, tee kirjallinen hakemus ja toimita se 24.11. klo 12.00 mennessä hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Hallituksessa ja virkailijoina voi olla sekä VSO:n varsinaisia että ulkojäseniä (= ei HYYn jäseniä). Hallituksessa kuitenkin vähintään neljän jäsenistä on oltava osakunnan varsinaisia jäseniä.

Viran voi myös jakaa vaikka kaverin kanssa, jos viran hoitaminen yksin tuntuu liian isolta työltä. Hallitusvirat voi jakaa esimerkiksi puolivuotiskausittain ja monissa hallituksen ulkopuolisissa viroissa voi olla yhtä aikaa useampi virkailija.

Lisätietoa viroista voi kysyä hallitukselta (vso-hallitus@helsinki.fi) ja nykyisiltä virkailijoilta, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa.

Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.