Varsinainen viikko 44/2015

Varsinainen viikko 44/2015

Hei!

Keskiviikkona opitaan suolistomikrobeista ja niiden vaikutuksesta terveyteen ja perjantaina tietenkin juhlitaan isosti Turun palon merkeissä!

Ke 28.10 klo 19 Kuntailta: Puhujavieraana akatemiatutkija Reetta Satokari
Pe 30.10 klo 19 Turun Palo!
 
Tulossa:
12.11. Läänin syysboulderointi

Keskiviikkona kello 19

PUHUJAVIERAANA HITTITIETEENALAN AKATEMIATUTKIJA REETTA SATOKARI

Tämän vuosikymmenen hittitieteenalaksi ovat nousseet suolistomikrobit ja niiden yhteydet terveyteen. Oletko koskaan miettinyt, miten ruokavaliosi voi vaikuttaa suolistosi kuntoon ja sitä kautta hyvinvointiisi? Turusta muuttanut, Helsingin yliopistossa työskentelevä mikrobiologi Reetta Satokari on puhumassa aiheesta.


Ilmoittautuminen:
TURUN PALO

Perinteinen loppusyksyn juhlaa vietetään osakuntamme tiloissa perjantaina klo 19. Tällöin kokoonnumme muistelemaan viimeisimpää, vuonna 1827 laajaa vahinkoa ja kauaskantoisia historiallisia seurauksia aiheuttanutta Turun paloa.

Illan ohjelman myötä sukellamme syvälle Turun palon ympärillä savuaviin havaintoihin, selvityksiin ja tulkintoihin kolmen ruokalajin illallisen lomassa. Tänä vuonna juhlaan kuuluu myös seniorijärjestömme Maunu Tavastin Killan oltermanninvaihtokaronkka.

Tumma puku, osakuntanauha


TURUN JA PORIN LÄÄNIN SYYSBOULDEROINTI

Oletko aina halunnut olla siinä jännässä hetkessä mihin salkkarit päättyy, elää kuin Stallone tai olla Apulannan sanoin ihan reunalla?

12. marraskuuta Turun ja Porin lääni järjestää syystapahtumana boulderointia! Ei tarvitse olla ammattilainen tai edes harrastelija osallistuakseen. Kunhan kädet ja jalat löytyy sekä ripaus kokeilunhalua.

Tervetuloa!


Terv,

Katariina -tsih

Kommentointi on suljettu.