Varsinainen viikko 44/2022

Varsinainen viikko 44/2022

Hei osakuntalaiset!

HUOMIO: VSO toimii jatkossa väistötiloissa Uuden ylioppilastalon remontin vuoksi. Väistötilat ovat seuraavat:

  • Domus Gaudium (Mechelininkatu 3C, Helsinki)

  • Satakuntatalo (Lapinrinne 1, Helsinki)

Tapahtumia järjestetään kummassakin osoitteessa. Tiedotamme kaikkien tapahtumien sijainneista somessa ja näissä viikottaisissa infokirjeissä, joten seuraathan tiedotustamme! Jos olet tulossa tapahtumaan, mutta et löydä perille tai ole varma tapahtuman sijainnista, ole yhteydessä kehen tahansa hallituksen jäseneen tai lähetä viestiä esim VSO:n Whatsapp-ryhmässä, Facebook-sivulla tai sähköpostilla.


 

TÄLLÄ VIIKOLLA:

2.11. Kuntailta

Tämän viikon kuntiksessa on ohjelmassa Trivial Pursuit -teemainen pubivisa! Myös SavO on kutsuttu mukaan tämän viikon kuntikseen, joka järjestetään Satakuntatalolla osoitteessa Lapinrinne 1. Luvassa myös tuttuun tapaan kestimestariston valmistamaa purtavaa.

This wednesday we will meet in Satakuntatalo located in Lapinrinne 1. We will have Trivial Pursuit themed quiz starting at 19.00!


 TULEVIA TAPAHTUMIA:


7.11. Lonkeronmaistelu
 
VSO järjestää maanantaina 7.11. ekstrakuntiksen! Kuntiksen ohjelmana on lonkeronmaistelua, ja osallistuminen on kaikille VSO:laisille ilmaista! Saatavilla on myös holitonta maisteltavaa.
 
Ekstrakuntis järjestetään väistötiloissamme Domus Gaudiumilla (Mechelininkatu 3 C) klo 19 alkaen. Jos aiot osallistua kuntikseen, voit täyttää tämän ilmoittautumislomakkeen. Kuntikseen saa ehdottomasti osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta näin osaamme paremmin arvioida tarvittavien juomien määrän.
 
***
 
VSO will hold a long drink tasting event on Monday, November 7! Participation is free for all VSO members! Non-alcoholic drinks will also be available.
 
The event will be held at Domus Gaudium (Mechelininkatu 3 C) from 7 pm onwards. If you want to participate, you can fill out this form. You can also participate without signing up in advance, but this will help us determine the amount of drinks needed.
https://forms.gle/Nr8oXqgEqc23hWe56 


 

 SYKSYN 2022 TAPAHTUMAT:

  • 25.11. Pikkujoulut

  • 6.12. Itsenäisyyspäivä


 

MUUTA AJANKOHTAISTA:

Virkojen kähmintälista

Osakunnan hallitus on julistanut haettavaksi vuoden 2023 virat. Asiasta on tullut erillinen sähköposti aiemmin. Hallitus on nyt myös valmistellut virkojen kähmintälistan, johon voi alustavasti ilmoittaa kiinnostuksensa virkoja kohtaan. Listaan voi myös ehdottaa kaverin nimeä hauskalla fontilla. Lista ei ole sitova vaan antaa suuntaa sille, kuinka paljon kiinnostuneita kuhunkin virkaan löytyy! Linkki kähmintälistaan: https://docs.google.com/document/d/1f46jZUfCDKBLx0KJE2yqmWgCifz1VeeznsW-ucFjleo/edit?usp=sharing

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️


 

VSO:n verkkosivut   |   Instagram   |   Facebook

Domus Gaudium (Mechelininkatu 3 C, Helsinki)

Satakuntatalo (Lapinrinne 1, Helsinki)

Terveisin tiedotussihteerit

Alina & Tia

Kommentointi on suljettu.