Varsinainen viikko 44/2021

Varsinainen viikko 44/2021

Hei!
Tämän viikon kuntiksessa lähdetään Hallowee-hengessä kummituskävelylle! Kierrokselle pääsee maksimissaan 25 henkilöä, eli muista ilmoittautua tapahtumaan. Lisäksi, jos olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään, ilmoita tästä vaikka hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi) tai Quartersjengissä, jotta paikat saadaan jakoon muille halukkaille!
Lisäksi iloisia uutisia: HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat jälleen muuttuneet, ja 1.10. alkaen myös juhlatilaisuuksien järjestäminen tiloissa on sallittua! Henkilömäärärajoituksia ei ole, ja Uuden alaovi on taas auki. Kuntailloissa huolehditaan yhä tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!
Ke 3.11. klo 19 Kuntailta: Kummituskävely

TÄLLÄ VIIKOLLA:
Keskiviikkona klo 193.11. Kuntailta: Kummituskävely
Osakunnan ensi viikon kuntiksena suunnataan KUMMITUSKÄVELYLLE ”Töölöstä tuonpuoleiseen” !! Tämä jännittävä spektaakkeli alkaa Hakasalmen huvilan edestä (Mannerheimintie 13) klo 19.00 ja päättyy klo 20.30 mennessä Ruttopuiston liepeille. Yhteislähtö kävelylle osakunnalta n. klo 18:40 alkaen on myös mahdollinen.

Tapahtuma on ilmoittautuneille täysin ilmainen ja mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI5JYWcoMLHDgtOUvYFXSNIHfOT68I_IDDMJbG8HJSvUoNGQ/viewform

Mikäli paikat menevät umpeen ja itse sairastut, olisi toivottavaa, jos infoaisit siitä vaikka Quartersjengissä, niin joku muu pääsisi mukaan tilallesi.

TULEVIA TAPAHTUMIA:
Syksyn tulevia tapahtumia
Pe 26.11. Pikkujoulut
Pe 3.12. Osakunta-appro
Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä

MUUTA AJANKOHTAISTA:
Virkailijahaku on auki Osakunnan hallitus on julistanut haettaviksi vuoden 2022 virat. Hakujulistus löytyy sähköpostista ja verkkosivuilta. Virkailijat valitaan osakunnan marraskuun kokouksessa 24.11. Jos haluat asettua ehdolle hallitukseen ja/tai johonkin virkaan, tule VSO:n marraskuun kokoukseen 24.11. klo 19.00 ja asetu siellä ehdolle. Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Jos et pääse paikalle kokoukseen, tee kirjallinen hakemus ja toimita se 24.11. klo 12.00 mennessä hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Hakemuksessa on hyvä kertoa, mitä virkaa haet ja miksi sinut kannattaisi valita virkaan. Hallituksessa ja virkailijoina voi olla sekä VSO:n varsinaisia että ulkojäseniä (= ei HYYn jäseniä). Hallituksessa kuitenkin vähintään neljän jäsenistä on oltava osakunnan varsinaisia jäseniä. Viran voi myös jakaa vaikka kaverin kanssa, jos viran hoitaminen yksin tuntuu liian isolta työltä. Hallitusvirat voi jakaa esimerkiksi puolivuotiskausittain ja monissa hallituksen ulkopuolisissa viroissa voi olla yhtä aikaa useampi virkailija. Lisätietoa viroista voi kysyä hallitukselta (vso-hallitus@helsinki.fi) ja nykyisiltä virkailijoilta, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.
VSO:n turvallisen tilan periaatteetTiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet? Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme!

TerveisinMarianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.