Varsinainen viikko 43/2015

Varsinainen viikko 43/2015

Hei!
Keskiviikkona kuullaan vapaaehtoistyöstä Afrikan safarilla! Lisäksi tulevan Turun palon ilmoittautumiset alkaa olla täynnä! Jokunen Civis vielä mahtuu mukaan, ole siis nopea! Kaikille mukaan mahtuneille on vielä tulossa vahvistus sähköpostitse.

Ke 21.10 klo 19 Paula Kerminen & vapaaehtoistyö Afrikan safarilla

Lisäksi:
ILMOITTAUDU: Turun palo

Keskiviikkona kello 19

PAULA KERMINEN & VAPAAEHTOISTYÖ AFRIKAN SAFARILLA
Eläinlääketiedettä opiskeleva Paula toteutti viime keväänä unelmansa ja lähti Afrikkaan pelastamaan villieläimiä. Nyt hän saapuu kokemuksineen osakunnalle ja kertoo vapaaehtoistyöstä, leijonista sekä näyttää kuvia kuumalta safarilta!

Tervetuloa!


Ilmoittautuminen:
TURUN PALO

Vielä ehdit mukaan, jos olet nopea! Enää muutama paikka vapaana Civiksille! Kaikille ilmoittautuneille, ketkä mahtuvat mukaan on tulossa vielä vahvistus sähköpostitse. Ethän maksa ilmoittautumistasi ennen, kuin olet saanut vahvistuksen!
Meillä on kunnia vihdoin ja viimein levittää kutsua perinteiseen loppusyksyn juhlaan osakuntatiloihimme perjantaina 30. lokakuuta klo 19. Tällöin kokoonnumme muistelemaan viimeisimpää, vuonna 1827 laajaa vahinkoa ja kauaskantoisia historiallisia seurauksia aiheuttanutta Turun paloa.

Illan ohjelman myötä sukellamme syvälle Turun palon ympärillä savuaviin havaintoihin, selvityksiin ja tulkintoihin kolmen ruokalajin illallisen lomassa. Tänä vuonna juhlaan kuuluu myös seniorijärjestömme Maunu Tavastin Killan oltermanninvaihtokaronkka.

Turun paloon osallistuminen kustantaa VSO:n junioreille/civiksille 15€, muille 18€, alkoholittoman kattauksen ollen 2 euroa edullisempi. Turun palon näytelmään osallistuville fukseille juhla on maksuton. Roihuavan illan ja jälkilämmöllä hellivien jatkojen lisäksi on mahdollisuus osallistua palonsammutussillikseen lauantaina 31. lokakuuta. Sillis alkaa osakunnalla klo 12 ja on hinnaltaan 6€ etukäteen ilmoittautuneille, 8€ paikan päällä maksettuna.

Ilmoittautuminen VSO:n junioreille (pe 23.10. mennessä) sekä muille/kutsuvieraille (su 18.10. mennessä) tapahtuu nettilomakkeella osoitteessa: http://goo.gl/forms/ezYfbC5sIF. Osallistumismaksu suoritetaan osakunnan tilille FI11 8000 2204 3051 96 viitteellä 31299 tiistaihin 27.10. mennessä.

Tumma puku, osakuntanauha


Terv,

Katariina -tsih

Kommentointi on suljettu.