Varsinainen viikko 43/2021

Varsinainen viikko 43/2021

Hei!

Tällä viikolla Turku palaa jälleen, kun perjantaina sitsataan! Turun paloa seuraa lauantaina sillis. Ennen juhlia keskiviikkona pidetään energiateemainen kuntis. Ennen kuntista klo 18 alkaen pidetään myös Turun palon näytelmän harjoitukset, joihin kaikki fuksit ovat tervetulleita osallistumaan. Lue lisää alempaa viestistä!

Myös fuksipäivystys alkaa jälleen keskiviikkona klo 18. Fuksipäivystykseen voivat tulla kaikki osakuntafuksit, jotka haluavat tulla tutustumaan osakuntatoimintaamme. Päivystyksessä on aikaa tutustua ja kysyä fuksimestareilta sekä muilta osislaisilta osakuntatoimintaan liittyviä asioita. Ja tietenkin silloin kannattaa myös liittyä osakuntaan! Myös civikset ovat tervetulleita tutustumaan uusiin fukseihin ennen kokousta. Illan varsinainen ohjelma alkaa klo 19.

Lisäksi iloisia uutisia: HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat jälleen muuttuneet, ja 1.10. alkaen myös juhlatilaisuuksien järjestäminen tiloissa on sallittua! Henkilömäärärajoituksia ei ole, ja Uuden alaovi on taas auki. Kuntailloissa huolehditaan yhä tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 27.10. klo 19 Kuntailta
Pe 29.10. klo 18 Turun palo
La 30.10. klo 12 Palonsammutussillis


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
27.10. Kuntailta

Tämän viikon kuntiksessa on energiateema! Osakunnan s. Juhani Riikonen pitää esitelmän aiheesta Energia-alan uudet tuulet. Esitelmän jälkeen on mahdollisuus esittää aiheesta kysymyksiä. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen vielä maanantain aikana lomakkeen kautta. Tule siis paikalle seuraamaan mielenkiintoista esitelmää ja nauttimaan kestimestariston tarjoamia herkkuja!

Ennen kuntailtaa klo 18 alkaen järjestetään Turun palon näytelmän harjoitukset. Näytelmäharjoitukset ovat avoimet kaikille fukseille!

Kuntista edeltää myös fuksipäivystys osakunnalla klo 18 alkaen.

Perjantaina klo 18
29.10. Turun palo

Vuoden kuumin tapahtuma Turun Palo saapuu jälleen!

Pitkä piina päättyy vihdoin, kun ruiskumestarit toivottavat sinut juhlimaan osikselle vuoden 2021 Turun Paloa! Luvassa on perinteinen sitsi-ilta, johon kuuluu herkullista ruokaa, juomaa, yhteislaulua ja huikea fuksien tähdittämä näytelmä! Sitsien jälkeen käyntiin roihahtavat vielä eeppiset jatkot!

Saavu paikalle seuraamaan kutkuttavan jännittävää esitystä ja selvittämään savun häivyttämää mysteeriä! Kui varte se Turku oikein paloi? Pian kaikki selviää!

Cocktailtilaisuus leimahtaa käyntiin klo 18.00 ja pöytiin siirrytään klo 19.00. Jatkot alkavat noin klo 23.00. Jos tulet pelkästään jatkoille, muista siisti pukeutuminen ja ilmoita tulostasi mielellään etukäteen klubimestareille: vso-isanta@helsinki.fi.

Juhlinta ei toki lopu tähän, vaan seuraavana päivänä 30.10. on Palonsammutussillis, jonne voi valua klo 12.00 eteenpäin. Sillis kustantaa 6 € jos ilmoittautuu etukäteen, ja 8 € paikan päältä ostettuna.

Ilmoittautuminen sitseille on päättynyt.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Pe 3.12. Osakunta-appro

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Virkailijahaku on auki

Osakunnan hallitus on julistanut haettaviksi vuoden 2022 virat. Hakujulistus löytyy sähköpostista ja verkkosivuilta. Virkailijat valitaan osakunnan marraskuun kokouksessa 24.11.

Jos haluat asettua ehdolle hallitukseen ja/tai johonkin virkaan, tule VSO:n marraskuun kokoukseen 24.11. klo 19.00 ja asetu siellä ehdolle. Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Jos et pääse paikalle kokoukseen, tee kirjallinen hakemus ja toimita se 24.11. klo 12.00 mennessä hallitukselle (vso-hallitus@helsinki.fi). Hakemuksessa on hyvä kertoa, mitä virkaa haet ja miksi sinut kannattaisi valita virkaan.

Hallituksessa ja virkailijoina voi olla sekä VSO:n varsinaisia että ulkojäseniä (= ei HYYn jäseniä). Hallituksessa kuitenkin vähintään neljän jäsenistä on oltava osakunnan varsinaisia jäseniä.

Viran voi myös jakaa vaikka kaverin kanssa, jos viran hoitaminen yksin tuntuu liian isolta työltä. Hallitusvirat voi jakaa esimerkiksi puolivuotiskausittain ja monissa hallituksen ulkopuolisissa viroissa voi olla yhtä aikaa useampi virkailija.

Lisätietoa viroista voi kysyä hallitukselta (vso-hallitus@helsinki.fi) ja nykyisiltä virkailijoilta, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta.


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.