Varsinainen viikko 43/2019

Varsinainen viikko 43/2019

Hei,

olipa ensi viikkosi täynnä tenttejä tai lepoa, niin ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin!

Ke 23.10. Klo 19 Osakunnan kokous

To 24.10. Klo 19 VSO:n Kuukauden Keikka: Onni Boi

La-Su 26.-27.10. Telttaretki Nuuksioon

Keskiviikkona klo 19

Osakunnan kokous

Ajankohtaisia aiheita ja kestimestarien valmistamaa herkullista iltapalaa!

Torstaina klo 19

VSO:n Kuukauden Keikka: Onni Boi 

Bassoradio järjestää syksyn aikana joka toinen torstai ilmaisen keikan Scandic Marskin aulabaarissa. VSO:n kulttuurjaosto ei tietenkään voi jättää mahdollisuutta käyttämättä.

Lokakuun kohteenamme on Onni Boi, joka loihtii biiseihinsä maagisen yöllisen tunnelman elektronisen popin ja RnB:n sekoituksella. Yksi Suomen indiekartan kiinnostavimmista artisteista on tähän mennessä julkaissut kaksi EP:tä ja lisää on varmasti luvassa tulevaisuudessa.

Mitä? Onni Boi
Missä? Scandic hotel Marski
Milloin? To 24.10.. Klo 19.00
Mitä maksaa? Ei mitään (kohteliasta toki ostaa juoma baarista)

Ilmoita jollain viestivälineellä Topiakselle tulostasi, jotta muistan sitten osallistujamäärän toimintakertomusta kirjoitettaessa.

Viikonloppu (La-Su)

Telttaretki Nuuksioon

Lähde Nuuksioon retkeilemään! Tarkoituksena on telttailla yksi yö kaminallisessa teltassa tai vaihtoehtoisesti voi palata kotiin yöksi. Sovitaan aikatauluista ja reiteistä yhdessä, mutta yhteislähtö on lauantaiaamuna julkisilla. Retki on tarkoitettu kaikille kokemuksesta riippumatta! Valitaan mukava reitti, jonka jokainen jaksaa kulkea ja vietetään kiva ulkoilmaviikonloppu metsässä. Jo pelkästään luonnossa oleilu alentaa verenpainetta, lievittää stressiä ja kohentaa mielialaa, joten jos mietit että haluaisit mukaan, muttet jaksaisi juuri nyt, niin tule ja ehkä jaksat seuraavalla viikolla muutenkin paremmin!

Ilmoittautua voi nyt täällä https://forms.gle/P3qscWLpNah8Ht8p7

Ilmoittautuminen on auki perjantaihin asti!

MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA

Yhteisosakuntalainen Halloween 31.10.

DGO:n toimarit haluavat kutsua sinut, hyvä kanssaosakuntalainen, viettämään värisyttävää torstai-iltaa Domus Gaudiumille torstaina 31.10. klo 18.00 alkaen. Tule tutustumaan kellarin kummituksiin ja kokemaan salissa lymyilevien unohdettujen pronssipäiden kosto! Pukukoodin puolesta olet tervetullut sellaisena kuin olet, mutta paras teeman mukainen asu palkitaan. 😉 Virvokkeita ja pientä evästä varten kannattaa ottaa mukaan kolikoita.

Nähdään DGO:lla!

Pe 1.11. Turun Palo 2019

Ruiskumestarit toivottavat sinut tervetulleeksi vuoden 2019 Turun Paloon! Luvassa on sitsi-ilta, johon kuuluu ainakin ruokaa, juomaa, yhteislaulua ja huikea FUKSIEN NÄYTELMÄ! Sitsien jälkeen käyntiin roihahtavat vielä eeppiset jatkot!

Cocktailtilaisuus leimahtaa käyntiin klo 18.00 ja pöytiin siirrytään klo 19.00. Jatkot alkavat noin klo 23.00. Jos tulet pelkästään jatkoille, muista siisti pukeutuminen ja ilmoita tulostasi mielellään etukäteen klubimestareille: vso-isanta@helsinki.fi. Ovet jatkoille ovat auki klo 01.00 asti.

Juhlinta ei toki lopu tähän, vaan seuraavana päivänä 2.11. on Palonsammutussillis, jonne voi valua klo 12.00 eteenpäin. Sillis kustantaa 6 € jos ilmoittautuu etukäteen, ja 8 € paikan päältä ostettuna.

MITÄ? Turun palo ja Palonsammutussillis
MISSÄ? Mannerheimintie 5A, 6. kerros
MILLOIN? Turun Palo 1.11.2019 klo 18.00, Palonsammutussillis 2.11.2019 klo 12.00
MITÄ MAKSAA? civis 16 €, seniori tai muu 20 €, näytelmään osallistuva fuksi 0€
ENTÄ SILLIS? 6 € etukäteen ilmoittaneilta, 8 € paikan päältä
PUKUKOODI? Tumma puku ja osakuntanauha

Ilmoittautuminen oheisesta linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuc9uTBUXq6mharKeE_BDGiHpLAQPtEr1Gu5K2SZC_winJAQ/viewform 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.10.

To 21.11. Kuukauden Keikka: Marraskuu

Marraskuussa menemme katsomaan Musiikkitalolle HKO:n torstaisarjaa. Fiori di Fiori -konsertissa pääsemme kuulemaan muun muassa Mozartin pianokonserton nro 25 sekä Francesco Filidein urkuteoksen Fiori di Fiori. Solistina pääsemme kuulemaan pianisti Garrick Ohlssonia.

Mitä? Fiori di Fiori
Missä? Musiikkitalolla
Milloin? 21.11.2019 klo 19.00
Mitä maksaa? Pyrin ostamaan halvimmat liput, joiden opiskelijahinta on 9.50e ja normihinta 11.50e (tähän vielä osakunnalta sponssia 2-4e), mutta on mahdollista, että hinta nousee jos paikkoja ei löydy tarpeeksi halvasta katsomosta. Otan kuitenkin tässä tilanteessa vielä yhteyttä osallistujiin.

Kommentointi on suljettu.