Varsinainen viikko 4/2016

Varsinainen viikko 4/2016

Hei!
 
Keskiviikkona kuntiksessa kuullaan media-alalla työskennelleen Suvi Lappalaisen urasta, tiistaina pulkkaillaan ja perjantaina on vihdoin aika juhlia virkojen vaihtumista ja kevätkauden alkua!
 

Ti  26.1. klo 17 Pulkkamäki Ullanlinnanmäellä
Ke 27.1. klo 19 Kuntailta: Mediapersoona Suvi Lappalainen
Pe 29.1. klo. 19 Kaudenavajaiset ja virkailijainvaihtokaronkka
 

Tiistaina kello 17

PULKKAMÄKI ULLANLINNANMÄELLÄ

Urheiluohjaajat kannustavat taas hauskaan talviurheiluun: Kaiva esiin pulkka ja lähde mukaan laskemaan mäkeä reippaan osakuntaporukan kanssa tiistaina Ullanlinnanmäelle kello 17! Jos et omista pulkkaa tai se on jäänyt maakuntaan, on mahdollisuus lainata myös osakunnan liukureita ja pulkkia. Tavataan Ursan tähtitornin paikkeilla!

Keskiviikkona kello 19
KUNTAILTA: SUVI LAPPALAINEN

Keskiviikkona saamme kuntisvieraaksemme kymmenen vuotta media-alalla työskennelleen Suvi Lappalaisen, joka on muun muassa juontanut chat- ja peliohjelmia, ollut mukana tekemässä interaktiivisia primetimeohjelmia kuten Idolsia ja Tanssii tähtien kanssa sekä juontanut messuja ja ollut yhden kauden tuotanto- ja studioassistenttina Salatuissa Elämissäkin. Tällä mediamaailmaa nähneellä naisella on varmasti paljon kiinnostavaa kerrottavaa ohjelmien tekemisestä ja kenties hän paljastaa myös jotain tv-maailman kulisseista. Tule paikalle kuuntelemaan ja kyselemään!

 


Perjantaina kello 19

KAUDENAVAJAISET JA VIRKAILIJAINVAIHTOKARONKKA

Uudistunut VVK on täällä! Tule ja ota selvää!
Vanhat virkailijat juhlivat vapauttaan ja uudet ottavat vastuun harteilleen. Samalla on mitä loistavin tilaisuus juhlia yhdessä vuoden alkamista ja tavata vanhoja sekä uusia osakuntaystäviä. Tervetuloa niin virkailijat kuin muutkin osakuntalaiset!

Juhlat järjestetään väärinpäinsitseinä, eli aloitamme jatkojen lopusta kello 19.00. Olethan ajoissa paikalla, sillä jatkoilla tapahtuu varsinainen hallitusvirkojen vaihto. Teeman mukaisesti sitsit päättyvät kaikkien aikojen coctailtilaisuuteen!

Ilmoittaudu mukaan emännälle osoitteeseen vso-emanta@helsinki.fi viimeistään keskiviikkona 27.1. Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset erityisruokavaliot ja pöytäseuruetoiveet. Sitsien hintana on 12€/10€, holillinen/holiton. Maksu suoritetaan osakunnan tilille FI11 8000 2204 3051 96 viitenumerolla
31215.

Pukukoodi: arkipuku ja osakuntanauha.


HUOMAA MYÖS:

Varsinaissuomalaisen osakunnan 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi facebookiin on nyt avattu tapahtuma Varsinainen vuosijuhlaviikko, jonne päivittyy tietoa vuosijuhlaviikon ohjelmasta. Käy siis klikkaamassa itsesi mukaan, jotta pysyt kärryillä! Tapahtuma löytyy täältä.

 

Terv,

Matleena -tsih

Kommentointi on suljettu.