Varsinainen viikko 42/2021

Varsinainen viikko 42/2021

Hei!

Tällä viikolla on luvassa keskiviikkona osakunnan kokous. Ennen kuntista klo 18 alkaen pidetään myös Turun palon näytelmän harjoitukset, joihin kaikki fuksit ovat tervetulleita osallistumaan. Muista myös ilmoittautua 10.11. pidettävään viinimaisteluiltaan! Löydät tarkemmat tiedot alempaa.

Myös fuksipäivystys pidetään jälleen keskiviikkona klo 18. Fuksipäivystykseen voivat tulla kaikki osakuntafuksit, jotka haluavat tulla tutustumaan osakuntatoimintaamme. Päivystyksessä on aikaa tutustua ja kysyä fuksimestareilta sekä muilta osislaisilta osakuntatoimintaan liittyviä asioita. Ja tietenkin silloin kannattaa myös liittyä osakuntaan! Myös civikset ovat tervetulleita tutustumaan uusiin fukseihin ennen kokousta. Illan varsinainen ohjelma alkaa klo 19.

Lisäksi iloisia uutisia: HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat jälleen muuttuneet, ja 1.1o. alkaen myös juhlatilaisuuksien järjestäminen tiloissa on sallittua! Henkilömäärärajoituksia ei ole, ja Uuden alaovi on taas auki. Kuntailloissa huolehditaan yhä tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 20.10. klo 19 Osakunnan kokous

TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19

20.10. Osakunnan kokous

Osakunnan kokous on tässä kuussa ainakin esityslistan osalta varsin tiivis. Asialistalla lähinnä klubimestariston täydentäminen, ellei jäsenistöltä tule muita asioita esille kokouksen aikana.

Etäseuraajille Zoom-linkki kokoukseen:

https://helsinki.zoom.us/j/69793830161?pwd=WEhzc1VGN0UxdTZSYm1zdVpNSnpNUT09

Meeting ID: 697 9383 0161
Passcode: 647991

Ennen kokousta klo 18 alkaen järjestetään Turun palon näytelmän harjoitukset. Fuksien esittämä ja ruiskumestarien käsikirjoittama näytelmä on osa lokakuun lopussa järjestettävää Turun palon juhlaa. Näytelmäharjoitukset ovat avoimet kaikille fukseille!

Kokousta edeltää myös fuksipäivystys osakunnalla klo 18 alkaen.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 29.10. Turun palo

Vuoden kuumin tapahtuma Turun Palo saapuu jälleen!

Pitkä piina päättyy vihdoin, kun ruiskumestarit toivottavat sinut juhlimaan osikselle vuoden 2021 Turun Paloa! Luvassa on perinteinen sitsi-ilta, johon kuuluu herkullista ruokaa, juomaa, yhteislaulua ja huikea fuksien tähdittämä näytelmä! Sitsien jälkeen käyntiin roihahtavat vielä eeppiset jatkot!

Saavu paikalle seuraamaan kutkuttavan jännittävää esitystä ja selvittämään savun häivyttämää mysteeriä! Kui varte se Turku oikein paloi? Pian kaikki selviää!

Cocktailtilaisuus leimahtaa käyntiin klo 18.00 ja pöytiin siirrytään klo 19.00. Jatkot alkavat noin klo 23.00. Jos tulet pelkästään jatkoille, muista siisti pukeutuminen ja ilmoita tulostasi mielellään etukäteen klubimestareille: vso-isanta@helsinki.fi.

Juhlinta ei toki lopu tähän, vaan seuraavana päivänä 30.10. on Palonsammutussillis, jonne voi valua klo 12.00 eteenpäin. Sillis kustantaa 6 € jos ilmoittautuu etukäteen, ja 8 € paikan päältä ostettuna.

Ilmoittaudu: https://forms.gle/kuxLAwQGq163njmw7

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Pe 3.12. Osakunta-appro

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä

MUUTA AJANKOHTAISTA:

VSO:n kulttuurisihteerien viininmaisteluilta, ilmoittaudu!

Töttöröö!

Kultsimussukat ovat taas aktivoituneet ja tällä kertaa järjestämme osakuntalaisille hieman korkeakulttuuria. Keskiviikon 10.11. kuntiksessa on luvassa viininmaistelua osakunnalla. 🥂🍷🎼

Tällä kertaa emme tyydy kyykkyviineihin (mitenkään kyykkyviinejä väheksymättä), vaan pruuvin tulee vetämään ihka oikea viininmaistattaja. Jos haluat osallistua maisteluun, ilmoittaudu oheisella lomakkeella:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYtIIGAIoP4ImXwty6RQ9PdKAQBhQLkCS7ta4tH9bU3xE0nA/viewform?usp=sf_link

Kuntikseen voi ja kannattaa tulla myös siinä tapauksessa, ettei halua maistella viinejä ja juustoja, sillä vieraalla on mielenkiintoinen uratarina, josta toivottavasti kuulemme lisää! Jälkimmäisessä tapauksessa ei tarvitse ilmoittautua.

Terveisin,

kulttuurisihteerit Ilona, Iisa ja Emilia (kunnia järjestämisestä kuuluu kuitenkin suurelta osin Ilonalle, joten muistakaa kiittää häntä sitten hilpeässä pikkuhiprakassa)

Kutsu Rotalian kommerssiin 5.-7.11.

Olemme saaneet virolaiselta ystäväosakunnaltamme Rotalialta kutsun heidän 108-vuotisvuosijuhliin 5.-7.11. Juhlat pidetään Tartossa ja ohessa on viikonlopun tarkempi aikataulu. Ilmoittautumiset juhliin on lähetettävä hallitukselle sunnuntaihin 24-10. klo 12 mennessä osoitteeseen vso-hallitus@helsinki.fi. Jaossa on 2+2 Rotalian kustantamaa paikkaa, muut paikat ovat +20e. Hallitus päättää edustajiksi lähtevät ilmoitusten perusteella.

OHJELMA

Perjantai 5.11.
”Family night” alkaa klo 20.00

Lauantai 6.11.
Päivän aikana tapaamisia, varsinainen kommerss alkaa klo 18.00

Sunnuntai 7.11.
Silliaamiainen, sillis, joka kestää koko päivän

Huom! Marraskuun osakunnan kokouksen päivämäärä muuttunut

Marraskuun kokous tullaan pitämään aiemmin ilmoitetusta poiketen 24.11.

Terveisin

Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.