Varsinainen viikko 41/2015

Varsinainen viikko 41/2015

Hei!

Toivottavasti fuksiaisista on selvitty! Tällä viikolla puhutaan yrittäjyydestä ja suunnitellaan uutta varsinaissuomalaista! Lisäksi perjantaina kisaillaan Speden Speleissä!


Ke 7.10 klo 18 Varsinaissuomalaisen toimituskokous

Ke 7.10 klo 19 Kuntailta: Puhujavieraana Lauri Lähteenmäki
Pe 9.10 klo 18 Speden Spelit

Lisäksi:
ILMOITTAUDU: Turun palo

Keskiviikkona kello 18
VARSINAISSUOMALAISEN TOIMITUSKOKOUSTervetuloa ideoimaan Varsinaissuomalaisen syksyn numeroa! Tavataan osakunnalla ke 7.10. klo. 18, ennen kuntailtaa. Suunnittelua voidaan toki jatkaa myös kuntaillan jälkeen. Jos et pääse paikalle ja haluat osallistua lehden tekoon, voit ilmoittaa kiinnostuksesta sähköpostiini matleena.huittinen@helsinki.fi, facebookissa tai nykäistä myöhemmin hihasta. Kaikenlaista apua otetaan vastaan valokuvaamisesta ja kuvittamisesta juttujen ideointiin ja kirjoittamiseen


Keskiviikkona kello 19

KUNTAILTA: PUHUJAVIERAANA LAURI LÄHTEENMÄKI
Keskiviikkona osakunnan puhujavieras Lauri Lähteenmäki esittelee Uniforstia, metsätieteiden opiskelijoiden osuuskuntaa sekä puhuu opiskelijoiden yrittäjyydestä.


Perjantaina kello 18

SPEDEN SPELIT

Perjantaina spedeillään Speden speleissä! Kuinka nopeasti hulavanne pyörii tai tai hyppynaru viuhuu? Tule ottamaan selvää!

Ilmoittautuminen:
TURUN PALO

Meillä on kunnia vihdoin ja viimein levittää kutsua perinteiseen loppusyksyn juhlaan osakuntatiloihimme perjantaina 30. lokakuuta klo 19. Tällöin kokoonnumme muistelemaan viimeisimpää, vuonna 1827 laajaa vahinkoa ja kauaskantoisia historiallisia seurauksia aiheuttanutta Turun paloa.

Illan ohjelman myötä sukellamme syvälle Turun palon ympärillä savuaviin havaintoihin, selvityksiin ja tulkintoihin kolmen ruokalajin illallisen lomassa. Tänä vuonna juhlaan kuuluu myös seniorijärjestömme Maunu Tavastin Killan oltermanninvaihtokaronkka.

Turun paloon osallistuminen kustantaa VSO:n junioreille/civiksille 15€, muille 18€, alkoholittoman kattauksen ollen 2 euroa edullisempi. Turun palon näytelmään osallistuville fukseille juhla on maksuton. Roihuavan illan ja jälkilämmöllä hellivien jatkojen lisäksi on mahdollisuus osallistua palonsammutussillikseen lauantaina 31. lokakuuta. Sillis alkaa osakunnalla klo 12 ja on hinnaltaan 6€ etukäteen ilmoittautuneille, 8€ paikan päällä maksettuna.

Ilmoittautuminen VSO:n junioreille (pe 23.10. mennessä) sekä muille/kutsuvieraille (su 18.10. mennessä) tapahtuu nettilomakkeella osoitteessa: http://goo.gl/forms/ezYfbC5sIF. Osallistumismaksu suoritetaan osakunnan tilille FI11 8000 2204 3051 96 viitteellä 31299 tiistaihin 27.10. mennessä.

Tumma puku, osakuntanauha


Terv,

Katariina -tsih

Kommentointi on suljettu.