Varsinainen viikko 41/2022

Varsinainen viikko 41/2022

Hei osakuntalaiset!

HUOMIO: VSO toimii jatkossa väistötiloissa Uuden ylioppilastalon remontin vuoksi. Väistötilat ovat seuraavat:

  • Domus Gaudium (Mechelininkatu 3C, Helsinki)
  • Satakuntatalo (Lapinrinne 1, Helsinki)

Tapahtumia järjestetään kummassakin osoitteessa. Tiedotamme kaikkien tapahtumien sijainneista somessa ja näissä viikottaisissa infokirjeissä, joten seuraathan tiedotustamme! Jos olet tulossa tapahtumaan, mutta et löydä perille tai ole varma tapahtuman sijainnista, ole yhteydessä kehen tahansa hallituksen jäseneen tai lähetä viestiä esim VSO:n Whatsapp-ryhmässä, Facebook-sivulla tai sähköpostilla.


TÄLLÄ VIIKOLLA:

10.10. SatO:n maanantailenkki 10km

Lähtö Maanantailenkille tapahtuu Malminkadun ja Lapinrinteen risteyksestä klo 19.15, ja lenkin jälkeen on tarjolla iltapalaa sekä saunomismahdollisuus Hämäläis-Osakunnalla. Matka on 10 km Seurasaaren sillalle ja takaisin.

11.10. SatO:n keskivartalotreeni Lastenlehdossa

Klo 20.15 alkaen

12.10. Kulttuurikuntis: Taideilta

Tämän viikon kuntaillan ohjelmasta vastaa SatO:n kulttuuritoimikunta. Tällä kertaa vuorossa on taideilta, eli tervetuloa mukaan piirtämään, värittämään yms! Järjestäjät tuovat paikalle perusjuttuja, kuten paperia ja värikyniä, mutta myös omia tarvikkeita on suotavaa ottaa mukaan.


SYKSYN 2022 TAPAHTUMAT:

  • 15.10. Maunu Tavastin Killan vuosijuhla
  • 28.10. Turun palo
  • 25.11. Pikkujoulut
  • 6.12. Itsenäisyyspäivä

MUUTA AJANKOHTAISTA:

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet?

Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa. Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

Kommentointi on suljettu.