Varsinainen viikko 41/2021

Varsinainen viikko 41/2021

Hei!

Tällä viikolla keskiviikon kuntiksessa kuulemme osakesijoittamisesta. Ennen kuntista klo 18 alkaen pidetään myös Turun palon näytelmän harjoitukset, joihin kaikki fuksit ovat tervetulleita osallistumaan. Lue lisää alempaa viestistä!

Myös fuksipäivystys alkaa jälleen keskiviikkona klo 18. Fuksipäivystykseen voivat tulla kaikki osakuntafuksit, jotka haluavat tulla tutustumaan osakuntatoimintaamme. Päivystyksessä on aikaa tutustua ja kysyä fuksimestareilta sekä muilta osislaisilta osakuntatoimintaan liittyviä asioita. Ja tietenkin silloin kannattaa myös liittyä osakuntaan! Myös civikset ovat tervetulleita tutustumaan uusiin fukseihin ennen kokousta. Illan varsinainen ohjelma alkaa klo 19.

Lisäksi iloisia uutisia: HYYn järjestötiloja koskevat rajoitukset ovat jälleen muuttuneet, ja 1.10. alkaen myös juhlatilaisuuksien järjestäminen tiloissa on sallittua! Henkilömäärärajoituksia ei ole, ja Uuden alaovi on taas auki. Kuntailloissa huolehditaan yhä tilojen hygieniasta, hyvästä käsihygienista ja muuten koronaturvallisuudesta. Tulethan paikalle vain täysin terveenä!

Ke 13.10. klo 19 Kuntailta


TÄLLÄ VIIKOLLA:

Keskiviikkona klo 19
13.10. Kuntailta

Kuntaillassa toiminnanjohtajamme Mika kertoo osakesijoittamisesta. Tule paikalle kuulemaan vinkkejä ja tietoa mielenkiintoiseen aiheeseen liittyen! Tarjolla on tietenkin myös kestimestariston loihtimaa iltapalaa.

Ennen kuntailtaa klo 18 alkaen järjestetään Turun palon näytelmän harjoitukset. Fuksien esittämä ja ruiskumestarien käsikirjoittama näytelmä on osa lokakuun lopussa järjestettävää Turun palon juhlaa. Näytelmäharjoitukset ovat avoimet kaikille fukseille!

Kuntista edeltää myös fuksipäivystys osakunnalla klo 18 alkaen.


TULEVIA TAPAHTUMIA:

Pe 29.10. Turun palo

Vuoden kuumin tapahtuma Turun Palo saapuu jälleen!

Pitkä piina päättyy vihdoin, kun ruiskumestarit toivottavat sinut juhlimaan osikselle vuoden 2021 Turun Paloa! Luvassa on perinteinen sitsi-ilta, johon kuuluu herkullista ruokaa, juomaa, yhteislaulua ja huikea fuksien tähdittämä näytelmä! Sitsien jälkeen käyntiin roihahtavat vielä eeppiset jatkot!

Saavu paikalle seuraamaan kutkuttavan jännittävää esitystä ja selvittämään savun häivyttämää mysteeriä! Kui varte se Turku oikein paloi? Pian kaikki selviää!

Cocktailtilaisuus leimahtaa käyntiin klo 18.00 ja pöytiin siirrytään klo 19.00. Jatkot alkavat noin klo 23.00. Jos tulet pelkästään jatkoille, muista siisti pukeutuminen ja ilmoita tulostasi mielellään etukäteen klubimestareille: vso-isanta@helsinki.fi.

Juhlinta ei toki lopu tähän, vaan seuraavana päivänä 30.10. on Palonsammutussillis, jonne voi valua klo 12.00 eteenpäin. Sillis kustantaa 6 € jos ilmoittautuu etukäteen, ja 8 € paikan päältä ostettuna.

Ilmoittaudu: https://forms.gle/kuxLAwQGq163njmw7

Syksyn tulevia tapahtumia

Pe 29.10. Turun palo

Pe 26.11. Pikkujoulut

Pe 3.12. Osakunta-appro

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä


MUUTA AJANKOHTAISTA:

Kutsu osallistumaan tutkimukseen

Mitä kummaa korviesi välistä kuuluukaan?

Oletko koskaan pohtinut miltä ajatustesi äänet, unesi tai muut sisäiset äänesi kuulostavat? Tätä voit pohtia alla olevan kyselyn avulla, samalla autat Osislaista diplomityönsä kanssa! Palautteen perusteella jo kyselyyn vastaaminen on monille ollut avartava kokemus.

https://forms.office.com/r/10Fw0sRUXP

Kyselyyn tarvitset vain internetyhteyden, hieman englannin kielen taitoa ja noin vartin verran aikaa. Tutkimusta teen Aalto-yliopiston akustiikan laboratoriolle. Suurkiitos kaikesta avusta, jokainen vastaus on kullan arvoinen!

Syysterveisin,
Kuura Parkkola


Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)

Kommentointi on suljettu.