Varsinainen viikko 41/2019

Varsinainen viikko 41/2019

Hei,
 
Ensi viikolla osakunnalla on ohjelmassa pelailua ja approilua!
 
Ke 9.10. Klo 19 Kuntailta
Pe 11.10. Klo 18 Osakunta-appro


Keskiviikkona klo 19

Kuntailta

Keskiviikkona on luvassa lautapelien pelailua osakunnalla, tule paikalle selvittämään kuka on Aliaksen ammattilainen ja kuka Monopoli-moguli!


Perjantaina klo 18

Osakunta-appro

Perjantaina 11.10. on luvassa jotain ennennäkemätöntä: osakunnat yhdistävät voimansa ja avaavat ovensa opiskelijoille!
Lokakuisena iltana on tiettävästi ensimmäistä kertaa koskaan mahdollisuus kiertää kaikilla osakunnilla ja kerätä seikkailun tiimellyksessä passiin leimoja. Ilta huipentuu koko approkansan yhteisiin jatkoihin Hämiksellä, jossa pääsee bilettämään aina aamuneljään asti.
 
Lisää tietoa tapahtumasta ja lipunmyynnistä löydät osoitteesta: https://www.facebook.com/events/664540340714542/

MUITA TULEVIA TAPAHTUMIA
 
Pe 18.10. Kaverisitsit
 
IIIIIIIIIIIK! VSO:n kaverisitsit tulevat taas, ja tällä kertaa niitä juhlitaan hyytävissä halloweentunnelmissa!

On aika napata hyvä kaveri kainaloon ja suunnata yhdessä Varsinaissuomalaiselle osakunnalle perjantaina 18.10. Kaikenlaiset kummajaiset ovat tervetulleita alun cocktail-tilaisuuteen klo 19, jonka jälkeen siirrymme saliin sitsaamaan klo 20.
Huom! Juhlan maksu suoritetaan cocktail-tilaisuuden yhteydessä korttimaksulla.

Sitseillä ei ole pukeutumispakkoa, mutta se on erittäin suotavaa teeman nimissä. Ole siis rohkea ja päästä luovuutesi valloilleen!

Huomioithan, että voit tilan puutteen vuoksi kutsua paikalle vain yhden kaverin.

 
Viikonloppuna 26.-27.10. Telttaretki Nuuksioon
 
Lähde Nuuksioon retkeilemään 26-27.10. vsolaisten kanssa! Tarkoituksena on telttailla yksi yö kaminallisessa teltassa tai vaihtoehtoisesti voi palata kotiin yöksi.
Jo pelkästään luonnossa oleilu alentaa verenpainetta, lievittää stressiä ja kohentaa mielialaa, joten jos mietit että haluaisit mukaan, muttet jaksaisi juuri nyt, niin tule ja ehkä jaksat seuraavalla viikolla muutenkin paremmin!
Ilmoittaudu pian, niin pääset mukaan retken whatsapp-ryhmään! (Ilmoittautumisen voi perua, jollet pääsekään)
 
To 21.11. Kuukauden Keikka: Marraskuu
 
Marraskuussa menemme katsomaan Musiikkitalolle HKO:n torstaisarjaa. Fiori di Fiori -konsertissa pääsemme kuulemaan muun muassa Mozartin pianokonserton nro 25 sekä Francesco Filidein urkuteoksen Fiori di Fiori. Solistina pääsemme kuulemaan pianisti Garrick Ohlssonia.

Mitä? Fiori di Fiori
Missä? Musiikkitalolla
Milloin? 21.11.2019 klo 19.00
Mitä maksaa? Pyrin ostamaan halvimmat liput, joiden opiskelijahinta on 9.50e ja normihinta 11.50e (tähän vielä osakunnalta sponssia 2-4e), mutta on mahdollista, että hinta nousee jos paikkoja ei löydy tarpeeksi halvasta katsomosta. Otan kuitenkin tässä tilanteessa vielä yhteyttä osallistujiin.

Kommentointi on suljettu.