Varsinainen viikko 40/2015

Varsinainen viikko 40/2015

Heips!

Keskiviikkona kuntaillassa on luvassa hengailua ja emäntien tarjoamaa iltapalaa. Perjantaina on taas luvassa osakunnan omat fuksiaiset! Tervetuloa fuksit!


Ke 30.9 klo 19 Kuntailta: Iltapalaa ja hengailua
Ke 30.9 klo 19.30 Humanistikerhon syyskokous
Pe 2.10 klo 18.00 Fuksiaiset

Keskiviikkona kello 19
KUNTAILTA: ILTAPALAA JA HENGAILUA

Keskiviikkona Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Fuksiseikkailu valtaa osakunnan. Osakunnan keittiö on kuitenkin varattu osakuntalaisten illanviettoon, missä emännistö tarjoilee iltapalaa. Mikäli et voi tai jaksa osallistua Fuksiseikkailuun, tässä on tapa kokea se ilman rastilta toiselle juoksemista – mukavasti sohvalla lökötellen ja informaatiota nauttien! Puhujavieras on Fuksiseikkailusta aiheutuvan melun takia siirretty. Tervetuloa!


Keskiviikkona kello 19.30

HUMANISTIKERHON SYYSKOKOUS
Tervetuloa VSO:n Humanistikerhon syyskokoukseen! Kokous pidetään keskiviikkona 30.9. klo 19.30 alkaen osakunnalla ja siellä suunnitellaan kerhon toimintaa syyslukukaudelle 2015. VSO:n Humanistikerhon toiminta on avointa kaikille osakuntalaisille, joten paikalle sopii saapua kertomaan omia aivoituksia syksyn tapahtumien ja ekskursioiden suhteen, kerhoon kuulumisesta riippumatta! Syyskokouksen yhteydessä voi ilmoittautua myös Humanistikerhon jäseneksi – edellytyksenä kerhon jäsenyydelle on VSO:n jäsenyys sekä aito kiinnostus humanistisia tieteitä ja niiden harjoittamista kohtaan. Mikäli olet estynyt keskiviikkona, niin jäsenyysilmoituksia kuin tapahtumaideoita voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen martina.e.wetterstrand@helsinki.fi


Perjantaina kello 18.30

FUKSIAISET 

Fuksit lähtevät kiertämään rasteja klo 18, saapukaa siis ajoissa paikalle! Muille osallistujille ovet aukeavat klo 19:30 ja pöytiin siirrytään aikaisintaan klo 20. Huomoithan, että alaovi sulkeutuu kello 20.

Tämän vuoden teemana on ”oma pääaine”: saavu siis paikalle asustuksessa, joka kuvastaa pääainettasi (esimerkiksi haalarit taikka sitten tulevaa/nykyistä ammattia kuvaavat vaatteet). Bonuksena voit myös ottaa esineen, joka kuvastaa pääainettasi.

Ilmoittautuminen tapahtuu emännille osoitteeseen vso-emanta(at)helsinki.fi ke 30.9. mennessä. Juhlat kustantavat 12/10€, fukseille ilmaiset.

Lyhyesti:
MITÄ? Fuksiaiset, rasteja ja sitsit
MILLOIN? 2.10. klo 18 alkaen (fuksit) / 2.10. klo 19:30 alkaen (muut kuin fuksit)
MISSÄ? Osakunnalla, rastit Helsingin keskustassa
MITÄ MAKSAA? Fukseille ILMAINEN, muille 12/10€
ILMOITTAUTUMINEN?
Ke 30.9. mennessä vso-emanta(at)helsinki.fi

FACEBOOKISSA: VSO Fuksiaiset


Terv,

Katariina -tsih

Kommentointi on suljettu.