Varsinainen viikko 4/2022

Varsinainen viikko 4/2022

Hei!

Osakunnan kannalta valitettavasti HYYn uusimman koronalinjauksen vuoksi juhlat osakunnalla on toistaiseksi kielletty ja muissa tapahtumissa on 10 hengen rajoitus. Koronapassi ei ole näille vaihtoehto. Rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi.

Unfortunately, current Covid restrictions mean that parties at the New Student House are not allowed and there is a participant limit of 10 for other events. These restrictions are in place for the foreseeable future.

26.1. Pulkkailukuntis


TÄLLÄ VIIKOLLA:

26.1. Pulkkailukuntis

Kiitos talven ja koronarajoitusten, tällä viikolla osakuntaillassa on luvassa etähengailun sijaan ulkoilua! Luvassa on pulkkailua Kaivopuiston Ullanlinnanmäellä, jonne järjestetään yhteislähtö Uudelta Ylioppilastalolta. Otathan mukaan oman pulkkasi tai muun mäenlaskuvälineen (vaikka osakunnalta saattaa löytyä pari).

Yhteislähtö: Uuden Ylioppilastalon edustalta klo 19

This week, VSO is going sledding on Ullanlinnanmäki in Kaivopuisto. We will meet in front of the New Student House and leave for Kaivopuisto at 7pm. Bring your own sled if possible!


KEVÄÄN TULEVIA TAPAHTUMIA:

25.2. Virkailijanvaihtokaronkka

26.3. Vuosijuhlat

7.4. Pikkulaskiainen


MUUTA AJANKOHTAISTA:

VSO:n turvallisen tilan periaatteet

Tiesithän, että VSO:lla on turvallisen tilan periaatteet? Jos kohtaat tapahtumassamme epäasiallista kohtelua tai muuta huolta herättävää, meille on tärkeää saada tietää siitä. Verkkosivuiltamme löytyy lomake, jonka vastaukset vain kuraattorimme näkee ja hän käsittelee niitä luottamuksellisesti, tarvittaessa hallituksen kanssa.

Löydät tarkemmat tiedot verkkosivuiltamme täältä: https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/

Pidetään yhdessä huolta kaikkien turvallisuudesta yhteisissä tapahtumissamme! ❤️

VSO should be a safe space for all, and we condemn all kinds of harassment and discrimination. If you experience something that causes you anxiety, worry or disturbance, do not hesitate to fill in the incident report form you can find on our website at https://www.varsinaissuomalainen.fi/turvallisuus/. Let’s keep our events safe and enjoyable for all!

Kommentointi on suljettu.